Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy kifutópályán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy kifutópályán vagyok?

Figyelt kérdés

A bartánőm munkát váltott, éjszakai recepciós lett 3 hónapja. Az én munkám rugalmas, én osztom be az időmet. Három napot dolgozik, három nap szabad neki. Mikor megy dolgozni éjszakara, fel sem hív, és nem küld üzenetet sem. Éjszaka szokott megkeresni, hogy menjek be hozzá a hotelbe vigyek neki ezt-azt, de csak akkor mehetek, amikor Ő mondja. Őszintén szólva kezdem azt érezni, hogy csak azért mondja, hogy menjek hozzá, hogy ne untakozzon, es szolgáljam ki az igényeit. Igazi papucsnak keszülök a saját magam szemében, pedig az nem az én stílusom, nem vagyok nyámnyila, ezért ezt szóvá is teszem neki. Ekkor jol össze is veszünk, mert természetesen nincs igazam.

Nagyobb lett kettőnk között a feszültség emiatt, elég sokat veszekszünk ha együtt vagyunk, a nappalt végig alusszuk, éjjel vagyunk fennt, és mikor szabadideje van, én nem foglalkozom a munkámmal. Arról nem is beszélve, hogy meggyanúsít, hogy én más nőkkel hempergek, amíg Ő dolgozik. Már-már ez nevetséges, ezen nem igazán húzom fel magam. A szex is mehet a levesbe, mindig jön az indok, hogy fáradt és a szokásos kifogások. Az egészségem is romlik ettől az össze-visszaságtól, és nagy valószínűséggel az övé is. Változtatni nem akar, jól érzi magát és örül, hogy nem zavarják a felettesei. Erősen gondolkozom rajta, hogy véget vetek ennek, elköltözöm és befejezem vele, barmennyire is fontos ember számomra a barátnőm. Gondolom sokat vannak ilyen helyzetbe, jelenleg nem talalok megoldást erre, de egy biztos, hogy a párkapcsolatom közelít a nagy nulahoz. Aki hasonló cipőben jár, vagy talált megoldást erre, kérem írja le.

2017. aug. 12. 18:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Leírom azt is, hogy barátnőm 39 én 31 és 1.5 éves a kapcsolatunk.
2017. aug. 12. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem akarsz egy lábvízben tocsogó műanyag Crocs papucs szintjére jutni, akkor még most szakíts. Még nem késő, haver.
2017. aug. 12. 18:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Ami még zavar, hogy akkor is erről a mukáról beszél, és a munkatársairól, mikor nem is dolgozik...
2017. aug. 12. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Bár nekem nincs gyakorlati tapasztalatom, mert még sosem kerültem ebbe a helyzetbe, de én szakítanék a helyedben (de ezt természetesen csak te tudod jól megítélni). Egyébként az írásodból az jön le, hogy fokozatosan leszel egyre nagyobb papucs. Véget kéne vetni ennek, a te érdekedben mondom. (Amúgy ilyen távolról nem tudhatom, de az írásodból erre következtetek.)
2017. aug. 12. 18:58
 5/13 A kérdező kommentje:
#2 Neked van tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Udv
2017. aug. 12. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

Szerencsére nincs, én még mindig időben szakítottam. :)

Amúgy gondolj már bele, én is bírom az idősebb nőket, de itt vagy 31 éves. Ha van normális munkád, amit már évek óta végzel, az egész huszonéves korosztály a lábaid előtt hever, ne egy irányítás-mániás milf mellett pazarold az idődet, én azt mondom.

2017. aug. 12. 19:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Van most pár lehetősegem arra, hogy a szakmámban elhelyezkedjek külföldön, amit NEM vonok meg magamtól, főleg nem egy olyan Nő miatt, akinek csak az önös érdekei a fontosak, és nem veszi észre, hogy engem megvisel ez az egész. Jelenleg úgy gondolom, adok neki pár hetet a nyár végéig, hogy vegye észre magát, és utána közlöm vele, hogy én leléptem és kivánom neki a legjobbakat.
2017. aug. 12. 19:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez már valami! Sok sikert! :)
2017. aug. 12. 19:10
 9/13 anonim ***** válasza:
39 éves a nő? :O A leírásod alapján max. 19-nek gondoltam.
2017. aug. 12. 19:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Csak azért nehéz kiszálljak ebből, mert nagyon hasonlít az életünk, ahogyan felnőttünk, a sorsunk. Úgy gondolja, most megtalálta azt, ami tetszik neki. Én már 10 éve foglalkozom azzal, amit csinálok, és nem adom fel, főleg nem egy ilyen kapcsolatért. Lehet, hogy sokak szerint csak elmenekülök, de csak így tudok ennek véget vetni, aztán majd jön egy másfajta élet. Lehet a nő egy pszichopata. :D
2017. aug. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!