Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ismerted meg a jelenleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerted meg a jelenlegi párodat? És mi volt a legviccesebb ami veletek történt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:

msnen.:D 1 hét múlva találkoztunk, először úgy éreztem, hogy na ebből tuti nem lesz semmi.. de aztán huhúú:)

télen ismertem emg, nyakig érő hó,jég. hülyeségből mondta, hogy húú de nevetnék ha elesnél.. na mondom kössz, ugy sem fogok:D. mikor ezt kimondtam, akkorát estem, azthittem eltört a fenekem:'D ő meg egyből "jaaj kicsim jólvagy?ugye semi bajod? ". ahhoz képest hogy kiakart nevetni.:P

2010. máj. 24. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:
:D ez aranyos :P
2010. máj. 24. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Én egy kocsmában:D Lent voltam a szokásos társaságommal, és ő ismerős ismerőse volt és megjelent ő is. Először még nem is érdekelt annyira, én se őt. Az egyik lány mondta hogy néz már de helyes:D Aztán jövőbeli barátom elkezdett csacsogni valami felvételiről, hogy fú milyen nehezeket kérdeztek, például hogy melyik huszadik századi királyunkat avatták boldoggá, én meg benyögtem hogy IV. Károlyt. Utólag azt mondta azzal lenyűgöztem:) Aztán elkezdtünk beszélgetni, és lényegében csak egymással foglalkoztunk. Be is szólt az egyik srác aki hajtott rám hogy az "új pár". Már első este azt mondta ő még nem találkozott ilyen aranyos kedves okos lánnyal aki szép is, én meg mondtam neki hogy szakad a plafon:D Aztán felvett msnre, dumáltunk sokat. Aztán a haverokkal elmentünk Tiszafüredre nyaralni, jött ő is, (utólag mondta meg hogy miattam) és amikor bent voltunka vízbe egyszerűen oda jött és megcsókolt:):) Azóta együtt vagyunk.

A viccességről meg: vagy ő röhög rajtam, vagy én rajta:) És ezt szeretem benne:)

2010. máj. 24. 12:07
 4/5 A kérdező kommentje:
ez is aranyos sztori..úgy szeretem az ilyeneket olvasni :D
2010. máj. 24. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

iwiw, lovehunter. egy városban lakunk, bejelölt. én vissza, aztán kapcsolati szinten is. küldött levelet, mert pont akkor volt a szülinapom, én visszaírtam, hogy "nem kapok semmit? :D " megbeszéltünk egy randit, beültünk egy kávézóba, de aztán 2 órán át csak sétáltunk, rengeteget beszéltünk, és rá nem sokra :D

nincs olyan, hogy legviccesebb, mindig történik velünk valami poénos =D

2010. máj. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!