Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják a nők megregulázni a párjukat?
Állítsd szembe a tényekkel, mondd ezt el neki.
Vagy észreveszi magát és változtat rajta, vagy nem.
Ha nem, el kell döntened, hogy vele akarsz-e maradni, mert valójában ilyen a természete csak most mutatja meg igazi valóját.
Aki mellett ellazulsz, megszoksz, ott kijön az igazi éned
pl. faterom társaságban kisegér, senkinek nem mer válaszolni sem, itthon meg konyhakéssel a kezében őrjöng.
Porszívó használata, hogyan beszélsz más nőkkel a telefonba...
Nekem ezek nagyon is jogosan megjegyzendő dolgoknak tűnnek.
Nekem csak a nőkkel telefonálós tűnik jogosnak, a többit felőlem úgy csinálja a másik, ahogy neki jó.
Egyébként meg nem nők, hanem a te párod.
Szerintem az van, hogy most jött elő az igazi énje.
A megismerkedéskor valahogy mindenki csendes, kedves, türelmes. :"D
21/L
Egy nőről írtál. Akkor milyen "nőK"-ről beszélsz a kérdésben?
Na mindegy. Múlik a rózsaszín köd, amit eddig cukinak vélt tőled, most kezdi zavarni.
Nem azzal van a probléma, hogy egyszer megemlíti, hanem minden áldott nap. Ami a telefonálást illeti, ott az a baja, hogy van akivel nyájasabban beszélek, szerinte ez ciki, legyek férfias. Azt azért hozzáteszem, hogy ez az unokatestvéremre vonatkozik, akit 25 éve ismerek és úgy gondolom, hogy hadd döntsem már el hogyan beszélek vele. Múltkor abba is beleszólt, hogy éppen milyen ruhát vettem fel, mert szerinte ciki. Nem együtt mentünk közös programra, hanem leszaladtam a boltba, ahova persze ő küldött mert elfelejtett tejfölt venni.
Férfiak között is vannak olyan emberek akik beleszólnak abba, hogy a párjuk mit vesz fel vagy hogyan sminkeli magát? Kiselőadást tart arról, hogy a zuhanyfalat hogy kell hagyni tusolás után? Van ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!