Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Akik másokkal cseteln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akik másokkal csetelnek vagy megcsalják párjukat Mit tennétek ha? .

Figyelt kérdés
A feleségetek/barátnőtök is ugyanazt csinálná veletek?hazudna a szemetekbe csetelne flörtölne másokkal közben ugy tenne mintha minden rendben lenne....???
2017. máj. 4. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Ezt inkább a lányok/nők csinálják többször, nem a férfiak.
2017. máj. 4. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
1# Hagyjuk már!
2017. máj. 4. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

Tagadod?

2017. máj. 4. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Egyik nemet sem kell félteni. Sok férfinak elég egy mosoly és magyarán a f...sz feláll, az ész megáll... Szóval nem kell keresni meg magyarázni a kivételeket. Mindkét fél esetében tisztelet a kivételnek...

A kérdésre válaszolva: Túl sokra becsülöm magamat, h ilyen háborúzásokba kezdjek a párommal szemben, h "ha te csinálod, akkor én is" alapon.

2017. máj. 4. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Csetelek másokkal, a barátnőm is, nekem is vannak lánybarátaim és neki is vannak fiúbarátai, ez tök természetes. És az is, hogy nem csalom meg, meg ő sem engem.
2017. máj. 4. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
A csetelés nem flörtölés.
2017. máj. 4. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Cseteles.... és utána a egyre csak erősödik az érzés közöttük, míg össze jönnek. Ennyi!!!

Én szakitottam vele, túl sok volt a ...szemembe nézek és hazudok neked sztoribol.

Sajnos ez volt, peddig szeretem meg. :) csak gyenge volt ő. :(

2017. máj. 4. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Kiírnám gyékára kérdésként aztán lesném ahogy leidiótáznak.A liánozás elsősorban női szokás,ők tartanak készenlétben beugrókat nem pedig a férfiak.

Engem mondjuk az sem zavart ha az exével csetelt a párom mert úgy vagyok vele ha valaki menni akar menjen,fölös ezen pattogni.

Nem értem mit kell ilyen baromságokból problémát csinálni ,ha egymáshoz tartozunk egymáshoz tartozunk ha nem akkor meg úgyse!

2017. máj. 4. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
3# Tagadom! Határozottan!
2017. máj. 4. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:

hülyének nézném ha hazudozna, mert megmondtam neki hogy flörtölhet mással. Aki még flörtölni se hagyja a másikat, az beteges féltékeny szerintem.

[link]

2017. máj. 4. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!