Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akik másokkal csetelnek vagy megcsalják párjukat Mit tennétek ha? .
Egyik nemet sem kell félteni. Sok férfinak elég egy mosoly és magyarán a f...sz feláll, az ész megáll... Szóval nem kell keresni meg magyarázni a kivételeket. Mindkét fél esetében tisztelet a kivételnek...
A kérdésre válaszolva: Túl sokra becsülöm magamat, h ilyen háborúzásokba kezdjek a párommal szemben, h "ha te csinálod, akkor én is" alapon.
Cseteles.... és utána a egyre csak erősödik az érzés közöttük, míg össze jönnek. Ennyi!!!
Én szakitottam vele, túl sok volt a ...szemembe nézek és hazudok neked sztoribol.
Sajnos ez volt, peddig szeretem meg. :) csak gyenge volt ő. :(
Kiírnám gyékára kérdésként aztán lesném ahogy leidiótáznak.A liánozás elsősorban női szokás,ők tartanak készenlétben beugrókat nem pedig a férfiak.
Engem mondjuk az sem zavart ha az exével csetelt a párom mert úgy vagyok vele ha valaki menni akar menjen,fölös ezen pattogni.
Nem értem mit kell ilyen baromságokból problémát csinálni ,ha egymáshoz tartozunk egymáshoz tartozunk ha nem akkor meg úgyse!
hülyének nézném ha hazudozna, mert megmondtam neki hogy flörtölhet mással. Aki még flörtölni se hagyja a másikat, az beteges féltékeny szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!