Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különböző libidó. Van megoldás a szakításon kívül?
Azt hiszem, hasonló helyzetben vagyunk.
Mi is másfél éve együtt, a különbség az, hogy nálunk az elején(kb 3-4 hónap) napi több aktus is volt. Lassacskán ritkultak, most meg már ott tartunk, hogy kb havonta-másfél havonta 1x.
Kifogás: fáradt, ideges, melege van, álmos,...
Én még kitartok, reménykedek, hátha visszaállunk még a heti kettőre - nekem az még ok. Egyébként minden téren tökéletes a kapcsolat, ezért is annyira nehéz. Ha mással is gond lenne, habozás nélkül szakítanék.
Neked kell tudni, hogy mennyire fontos ez a kapcsolat. Csupán egy kapcsolat, vagy A kapcsolat. De ha ő ilyen beállítottságú, akkor sok változásra ne számíts. Ha talán ő a nagy ő, akkor érdemes beruházni egy-két játékszerbe és megtanulni önmagad kielégíteni rendesen.
19/l
Teljesen megertem a problemad, ugyanezzel kuzdok en is, ferfikent. En mar megprobaltam az oszinteseget is :), kendozetlenul elmondtam, mit szeretnek, semmi extrat, csak heti 3 szexet, de most is alszik epp, amikor ezt irom.
Az ehezo sem azert ker enni allandoan, mert zavarni akarja a masikat, hanem mert kell... 1-2 kaja kimarad, abbol nincs ehhalal, de hosszu tavon nem mukodik.
Ezért írtam azt, hogy hasonló a helyzet, nem ugyanolyan.
A párommal történtek dolgok, amik kiválthatták ezt. Többek között meghalt egy barátja, akit apjaként szeretett (a zsarnok bántalmazó apja helyett állt ott mellette). Nagyon megviselte. Valamint őt kiskorában szexuálisan bántalmazták. Szóval tisztában vagyok vele, hogy tökéletes nemi életünk soha nem lesz. Ezt leszámítva nagyon jó minden és el tudom képzelni vele az életem.
De mint írtad, fiatal vagyok. Tulajdonképpen ráérek megtalálni 'A' kapcsolatot, ha mégsem ez az. Nem sürget az idő. Mégis úgy érzem és reménykedek, hogy ez lesz Az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!