Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek hogyan kéne reagálnom egy hasonló hisztire?

Figyelt kérdés

A barátnőm ritkán szokott hisztizni, de akkor nagyon. Kiszámíthatatlan, hogy mikor kezdi el, általában akkor, ha valami nem sikerül neki vagy ha rossz kedve van. Ilyenkor nem szól hozzám, hiába kedveskedek neki, eléggé visszautasító, nem hallgat rám és próbál lerázni. Elég bunkó tud lenni. A legutóbbi hisztije volt durva. Elvileg azért kezdett el hisztizni, mert válaszoltam egy "barátnője" kérdésére kedvesen. Elkezdte, hogy utál, megtiltja, hogy szeressem, szakítani akar, a volt barátját szereti még mindig, velem csak viccből jött össze, megbánta, hogy megismert engem, stb... ilyenkor bármit mondhatok neki, nem érdekli... nagyon sokat szoktam neki kedveskedni. Mindig mondom, hogy mennyire szeretem. Amikor lenyugszik, akkor mindig bocsánatot kér, nem gondolta komolyan ezeket, szeret, stb... Nincs hozzá szokva, hogy ennyire kedvesek vele, meg, hogy mindent megtesznek érte... Mindig egyedül volt és ahhoz van hozzászokva.

Nagyon szeretjük egymást, de nem tudom, hogyan éljem túl ezeket a hisztiket. Ilyenkor legyek vele, beszéljek, kedveskedjek vagy jobb, ha békén hagyom? Lányok, nektek mi jön be jobban ilyenkor? (ha az számít, akkor Ő 28, én meg 20)

2017. aug. 8. 21:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Élőben ilyenkor hozzám se szól és nagyon távolságtartó, amikor meg facebookon veszekszünk, akkor állandóan írogat, én ilyenkor csak 1-2 szavas válaszokat adok, megpróbálok nem reagálni ezekre. Az baromira szíven ütött, amikor azt mondta, hogy még mindig az exét szereti és velem csak viccből jött össze...
2017. aug. 12. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:

szia,olvasd el ezt a cikket: [link]

sajnos te egy bántalmazó kapcsolatban élsz,sok fiatal nő esik bele ebbe a hibába, az első kapcsolatomnál 17 évesen én is egy ilyen borzadály voltam. Az egy dolog,hogy hisztizik, azt még a mai napig szoktam sajns én is,de amiket mond neked,az nem normális, konkrétan az önbecsülésedet ássa alá. Senki nem érdemli meg,hogy így viselkedjenek vele, kérlek ne tűrd el! Mondd meg neki, hogy ez nem normális, hogy verbálisan bántalmaz a saját kisebbségi komplexusa és bizonytalansága miatt, többet nem tűröd el és ha nem változtat,akkor fel is út,le is út.

2017. aug. 12. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Borderline? Lehet, hogy borderline-os.
2017. aug. 12. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért az se mindegy hogy mit kérdezett a másik nő és mi volt a válaszod?

Ha volt már kapcsolata, akkor azt se gondolnám hogy a kedvességeddel nem tud mit kezdeni.

Lehet, akkor őszinte, amikor azt mondja, hogy pótlék vagy

2017. aug. 13. 07:23
 15/15 anonim ***** válasza:

>Lányok, nektek mi jön be jobban ilyenkor?

Teljesen mindegy, hogy 'a lányoknak" mi jön be ilyenkor jobban. Nem "a lányokról", hanem a te barátnődről van szó, ezért az a lényegese, hogy neki mi jön be.

Én ezekkel a tanácsokkal szolgálhatok:

1. Soha, semmilyen körülmények között ne erősítsd meg a hisztijét, tehát sose adj olyan érzelmi reakciót, ami azt mutatja neki, hogy "megérte" hisztizni. Ne sértődj meg, ne veszekedj, ne légy mérges stb.

2. Lehet, hogy rosszul hangzik, de ne vedd túl komolyan ilyenkor. Ez csak egy múló hangulat, kezeld is így. Próbáld elterelni a figyelmét, elviccelni, vagy ha nem megy, akkor hagyd békén, hadd legyen túl rajta.

3. Amikor jó hangulatban van, beszéljetek róla. Kérdezd meg tőle, hogy gondol-e arra, neked hogy esik, amikor ilyeneket mond neked. Légy megértő és empatikus, de fejezd ki, hogy rád hogyan hat ez a viselkedés.

4. Ha ő megpróbál változtatni (hamarabb kijönni a rosszkedvből, vagy akár megelőzni azt), akkor minden lehetséges eszközzel erősítsd meg.

2017. szept. 5. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!