Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a helyes sorrend egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a helyes sorrend egy párkapcsolat kialakulásánál?

Figyelt kérdés

1. lehetőség: összejönnek, utána kialakul a vonzalom, és végül egymásba szeretnek.

2. lehetőség: kialakul a vonzalom, egymásba szeretnek, és végül összejönnek.

3. lehetőség: kialakul a vonzalom, összejönnek, és egymásba szeretnek.

Én azon vagyok, hogy előbb a szerelem legyen meg, utána jöjjenek össze, de ma ezen csúnyán elvitatkoztunk egyik barátnőmmel, szerinte a szerelem kialakulása előtt kell összejönni. Kíváncsian várom a véleményeteket.

2010. máj. 24. 01:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
és hol a szex ?
2010. máj. 28. 12:16
 22/31 anonim ***** válasza:
A párkapcsolatban jó esetben benne van a szex is (utolsónak).
2010. máj. 28. 12:22
 23/31 anonim ***** válasza:
hehe, a szex nem utolsónak van benne, hanem az utolsónak címeztem, mielőtt félreértés keletkezik:P
2010. máj. 28. 12:23
 24/31 anonim válasza:
a 2! :D
2010. máj. 28. 12:57
 25/31 anonim ***** válasza:
megismerni-eljárni 1üt bárhova-össze jönni-még jobban megismerni és beleszeretni
2010. máj. 28. 13:40
 26/31 anonim ***** válasza:

szerintem az a legnormálisabb (ebböl van a legtöbb) h :vonzódnak 1máshoz, összejönnek és aztán 1másba szeretnek...

de az a stilus a legszebb amikor szerelmesek 1másba és úgy jönnek össze :))

2010. máj. 28. 13:58
 27/31 anonim ***** válasza:

normál esetben 3.

mivel álaában az ember nem vár hónapokat még összejönn valakivel

viszont aki oylan tipus, mint én h idő kell h szeressen annála 3.

amit a legelején éreztek az csak fellángolás, ami nagyon erős tud lnni, de mivel még nem ismeritek annyira akkor még apárotok, nyilván az igazi szerelem később alakul ki

csak a fogalmakkal legyetek tisztában, a fellángolás meg az igaz szerelem kvára nem ugyanaz, a szerelemhez idő kell, ahhoz igenis nagyon kell ismerni 1mást

2010. máj. 28. 15:45
 28/31 anonim válasza:
csak sex es mas semmi :))
2010. máj. 28. 16:47
 29/31 A kérdező kommentje:
15:45 valóban, de legalább fellángolás kell hozzá. Akivel ezen a kérdésen leálltunk vitázni, ő a vonzalmat konkrétan tetszésre érti, úgy meg, hogy tetszik, és talán kialakulhat valami, szerintem korai még összejönni. Kell valami plusz, ami több, mint hogy tetszik meg jó vele lenni.
2010. máj. 28. 17:06
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem csak járva lehet megismerni egymást.
2010. máj. 29. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!