Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a helyes sorrend egy párkapcsolat kialakulásánál?
1. lehetőség: összejönnek, utána kialakul a vonzalom, és végül egymásba szeretnek.
2. lehetőség: kialakul a vonzalom, egymásba szeretnek, és végül összejönnek.
3. lehetőség: kialakul a vonzalom, összejönnek, és egymásba szeretnek.
Én azon vagyok, hogy előbb a szerelem legyen meg, utána jöjjenek össze, de ma ezen csúnyán elvitatkoztunk egyik barátnőmmel, szerinte a szerelem kialakulása előtt kell összejönni. Kíváncsian várom a véleményeteket.
01:44 szerintem pont ez a baj, hogy elég ritka manapság, hogy a "szeretlek"-et komolyan gondolnák.
Egyébként szerintem is, vonzalom midneknépp kell, ahogy látom ebben egyetértünk. :) Bár az se mindegy, hogy az milyen vonzalom, legalábbis a "jól néz ki meg aranyos, összejövök vele, hátha kialakul valami komolyabb" nem az én stílusom. :)
Végre egy jó kérdés:)
Szerintem a 3. , mert ahhoz hogy igazán szeress valakit, ahhoz idő kell. Nálam is így van, 8 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és a vonzalom és a összejövés után nekem kellett idő mire 'önfeledten', igaziból azt mondhattam, hogy szeretem, de most nagyon jó így, jobb mintha az elejétől kezdve rózsaszín ködben úsztam volna. (bár néha az is jó:)) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!