Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt segítene valaki megérteni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt segítene valaki megérteni. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Másfél évet 'kűzdöttem' egy lányért, amíg végre összejöttünk, Amikor megkérdeztem hogy járunk-e, boldogan mondott igen. 3 nap után volt 1 tábor, ahová mind a ketten elmendtünk. Ott az első nap, már visszahúzódott volt és került engem. Este megkérdeztem hogy mi a gond, erre kért 1 nap haladékot a válasszal. Másnap este újra rákérdeztem, akkor közölte, hogy a hétfői 'igent' kijavítja inkább egy 'nem'-re, mert egyszer már elcseszett egy ilyen kapcsolatot és nem akar mégegyet elcseszni. Nektek mi a vélemenyetek? Ha így gondolkodik akkor mért hagyta hogy eljussak vele idáig és mért mondott akkor 'igent'? Tőle is kérdeztem már, de a szokásos "nem tudom" volt a válasz.

Én nyíltan beismerem... nem tudok rajta kiigazodni...

F16

2010. máj. 23. 21:09
 1/6 anonim válasza:

valameik ringyó keverte a szart...

13-16 éves korig mingig igy van kavarja mindenki a fost

2010. máj. 23. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy kicsit hagyjad. Ne keresd, hanyagold. Ha hiányzol neki keresni fog és akkor újra felhozhatod a témát.
2010. máj. 23. 21:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez már 2 hete történt, és most megint abban az állapotban érzem kettőnk kapcsolatát, mielött rákérdeztem volta hogy járunk-e. Szerintetek érdemes lenne mégegyszer megpróbálni?
2010. máj. 23. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
egy próbát megér.
2010. máj. 23. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de ez a csaj szerintem csak hülyít téged :)
2010. máj. 23. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Amikor ezt megbeszéltük, a tábor 2. napján, utána levő napokban tiszta depis voltam és az a durva hogy ő is, sőt, rosszabul nézett ki mint én. Olyan érzésem volt, mintha ez olyan "Szeretlek, de nem kéne" típusú dolog lenne.
2010. máj. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!