Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme így jövőre is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így jövőre is velük menni nyaralni?

Figyelt kérdés

A barátommal és néhány barátjával (fiúk-lányok) mennénk nyaralni jövőre. Már idén is voltunk, és a barátom egész végig semmibe vett. Jól össze is vesztem vele emiatt a nyaralás után. Nem azt vártam volna el, hogy egymást nyaljuk állandóan, de végig úgy kezelt, mintha csak barátok lennénk, szinte minden barátjával több időt töltöttem, mint vele, pedig én nem ezt akartam. Amikor hazafelé megálltunk egy benzinkútnál, csak ketten szálltunk le a buszról a baráti társaságból. Örültem, hogy végre kicsit kettesben vagyunk, mondtam neki, hogy várjon meg. Erre mire kiértem a mosdóból, már fent ült a buszon (pedig nagyon siettem). Szarul esett. Már szervezik a jövő évi nyaralást, és kérdezte, van-e kedvem velük menni. Először igent mondtam, de minél többet gondolkodok rajta, annál bizonytalanabb vagyok. Nem akarok megint csendben könnyezni hazafelé a sötét buszon, hogy semmi közünk nem volt egymáshoz a 10 nap alatt, mint tavaly... Amikor most kérdezte, megyek-e, hozzátette, hogy ő ugyanúgy fog viselkedni, mint tavaly, tehát nem lesz olyan, hogy egy kicsit is kettesben leszünk, mert ő a baráti társaság miatt megy. Viszont nem muszájból hívott meg, szóval nem értem... :(

21N

2017. aug. 6. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hű.. Nálam az tette be a kaput, hogy Ő még közölte is veled, hogy ugyanígy fog viselkedni. Tehát tisztában van vele, hogy neked milyen rossz volt ez a nyaralás, és nem hogy azt ígérné meg, hogy legközelebb nem így lesz, Te is jól érezheted magad, vagy, hogy menjetek el akkor ketten, hanem még.. Sajnálom. Nem a nyaralással van itt gond. 21 éves vagy, ne hagyd magad!
2017. aug. 6. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, hogy ezeknek a bunkóknak miért van barátnőjük... Egyértelmű, hogy nem vagy fontos neki! Én ezekután szakítanék is vele az biztos. Ez olyan, mintha csak egy eszköz lennél számára amikor nincsenek ott a barátai. A baráti társaságban pedig eldob.
2017. aug. 6. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy megoldás van: villámgyorsan kirakod, mert te is tudod hogy nem a nyaralás a baj, hanem úgy alapból, hogy leszar.

Párommal voltunk négy napot Balcsin, ő az ő barátai (4 srác) meg én, és egy pillanatig nem rekesztett ki. Persze, nem nyalakodtunk, de néha elmentünk kettesben is erre-arra, vagy este mikor már a többiek aludtak, kisétáltunk a partra egy üveg sörrel.

Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

De azok után, hogy kijelentette, jövőre is le fog szarni, én elhagytam volna.

2017. aug. 7. 09:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk egy pár. :/
2017. aug. 21. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi történt?
2017. aug. 21. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!