Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esnének ezek a megnyilvánulások a pasitok részéről?
Pár hónapos kapcsolatról van szó.
Valamelyik nap a kozmetikusáról áradozott, hogy kora ellenére (42) milyen fitt, mennyire kerek a feneke és amikor megy fel elõtte a lépcsõn akkor húha... Mondtam, hogy megbántott, ezt többet ne, erre bocsánatot kért.
Másnap tõlem kérdezte meg, hogy kell elkészíteni bizonyos koktélokat, mivel a hétvégén kertipartit szerveznek a barátai, és más csajszik is mennek, hogy nekik tudjon készíteni...
(Nekem tanulnom kell sajnos, ezért nem megyek.)
Kicsit kiakadtam rá, hogy miért bánt feleslegesen.
#12: koszonom a "kedves" szavakat,igy ismeretlenul,ugy hogy semmit nem tudsz sem rolam, sem a hazassagomrol!
Magyarázkodhatnek,vagy valaszolhatnek vissza szinten serto dolgokat,de mi ertelme lenne?
Regebben felhuztam volna egy ilyen minositesen magam,de mar hidegen hagy :)
Szep napot Neked!
#7 voltam
Te sem ismered az összes pasit, csak a férjedet, meg egy párat maximum, és máris ráakarod húzni az összesre, hogy mind mást akar megdugni amúgy is a párja helyett.
Én meg tudom, hogy ez nem igaz mindegyikre,- sokra igen-.
Ettől még nem viselném el, hogy a saját párom nem csak odapillantson, hanem jól megbámuljon, és még nekem ecsetelje milyen jó segge van az előttem lévőnek.
Nekem is jó seggem van, azt érezném, hogy neki miért a másik kell, mikor az enyémet is akarnák páran? Neki ezek szerint nem lennék elég jó, míg más a 2 kezét összetenné az enyémért?
Rájönnék, hogy ez az ember nem értékel engem. Előbb-utóbb a többi pasitól kapott bókból tudnám meríteni a maradék önbizalmam felépítését.
Most kinek jó ez?
Még neki sem.
Bocs, ha megbántottalak, csak nem értettem egyet a beletörődéssel. (Továbbra sem, de tiszteletben tartom, ha neked ez így megfelel)
12-es voltam
Teljesen egyetértek veled, ugyanígy gondolom magam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!