Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, kommunikálhatok ennyire nyíltan és őszintén a társammal a jövőbeli életünkről? (távkapcsolat)
Oké, randizgatunk, de attól még beszélhetünk esetleges jövőbeli tervekről, nem?
Csak azt nem szeretném, ha még 1 év múlva is itt tartanánk, mert ő lassan szeret haladni...
Van letisztult elképzelésed és megoldásod a kivitelezésére ,vagy tőle várod mindkettőt?
Ha van akkor van miről beszélni ha nincs akkor előbb tisztázd le magadban.
Szeretnék együtt élni vele, erre nagyon vágyom, méghozzá egy éven belül. Munkát abban az országban gyorsan találnék, ismerem jól.
Ő eddig csak azt mondta, hogy többet szeretne találkozni, de azt is én vázoltam, hogy 3 hetente lenne ideális.
Hát, ezek szerint nagyon nem akar tőled semmit.
A párom az első randink után folyamatosan hozta fel az újabb és újabb időpontokat, mert látni akart.
Igaz csak havonta 3-4 napot tudtunk együtt lenni, de pár hónap után már pedzegette az összeköltözést, mert seretjük egymást, és szar, hogy semmi időnk nincs együtt.
Fél évig ment az ingázás 1000km-ről aztán hozzáköltöztem.
Életünk legjobb döntése volt :)
Gyorsan találnál? Beszélsz angolul, van olyan képesítésed, amivel nem mosogatni mehetsz?
Mert én beszélek németül, de az itt semmit nem ér, mert 10/9 helyre a schwiizerdütsch kell, amit nem tanítanak a világon sehol :)
A diplomám meg nem is lenne érvényes (egészségügy), annyira más a protokoll, meg svájci némettudás nélkül fel sem vesznek.
Úgyhogy szívás egyelőre, még munkát keresek, meg én viszem a háztartást, míg nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!