Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam nem vesz ki szabadságot, de a barátai miatt igen. Ne számítsak semmi jóra?
Hetek óta kérem,hogy mondja meg mikor ér rá,hogy el tudjunk menni nyaralni külföldre. De mindig a munkájára hivatkozva elodázza az időpontot,pedig nem ártana már leszervezni. Tegnap szólt neki az egyik haverja,hogy két hét múlva menjenek le a Balatonra, ma reggel már szabadságot vett ki. Igaz csak 2 napról van szó, lehet én is meg leszek hívva de akkor is... Ezt mire véljem? Fújjam le az egészet? Én se menjek el velük?
Ezen kívül is csak hétvégente van velem,pedig megtehetnénk,hogy többet találkozzunk,csak nem akar. 1éves kapcsolat.
A pasik viselkedésében általában nem kell hátsó szándékokat keresni, ha valamit tesz, az azért van, mert így akarja.
Veled nem akar elmenni annyira nyaralni, a barátaival igen.
Én megkérdezném őszintén, hogy mi baja van az én ötletemmel, miért nem szeretne eljönni velem is?
A pasik viselkedésében általában nem kell hátsó szándékokat keresni, ha valamit tesz, az azért van, mert így akarja.
Veled nem akar elmenni annyira nyaralni, a barátaival igen.
---
Lótüdőt. Az első mondat hibátlan. A második így hangzik helyesen:
Külföldre nem akar elmenni annyira nyaralni, a balatoni 2 napos kiruccanásra meg igen.
Nem kell rémeket látni, kérdező. A férfi az férfi. Szeret racionálisan gondolkodni, de az így hozott döntéseit gyakran nem tudja a nőnek elmagyarázni, aki inkább az érzései mentén gondolkodik. Egy külföldi nyaralás sok előkészülettel, felelősséggel, kényelmetlenséggel jár. A két napos balatoni kirándulás meg tiszta kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!