Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? (lentebb)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég megismertem egy fiút, aki nagyon aranyos és kedves.. külsőre is, belsőre is épp az esetem. Soha nem közömbös velem, mindig kedves, aranyos, ha szembejön velem a suliban mindig köszön(nagyooon aranyosan de ez mellékes)néha oda is jön hozzám beszélgetni, ha valami történik odasúgja nekem, de mégis úgy érzem, mintha csak egy havernak tekintene.. ugyanis pár másik lányt fogdos is..engem nem. bár én nem is vagyok olyan lány, aki hagyja,nem is vágyom rá, de azért mégis, annyira tetszik és olyan hmmm..tökéletes,de úgy érzem, hogyha tetszenék neki engem is fogdosna.. jah és mégegy..ha hozzám szól,tök jófej,de én akarva akaratlanul nem tudok vele kedves lenni.. mindig kicsit lenéző vagyok vele.

azt tervezem, hogy jövőre naagyon kedves leszek vele,nagyon jól fogok kinézni(próbálok mindent kihozni a külsőmből), és akkor talán..

mert akkor már ezekkel a fogdosott lányokkal nem fog találkozni..

előre is köszi a választ :)

puszi

2010. máj. 23. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát vagy azért fogdossa azokat a lányokat mert féltékennyé akar tenni téged vagy valakit vagy azért nem fogdos téged mert haverként tekint rád.Ha tényleg annyira helyes akkor nem hiszem hogy ilyen módon próbálkozna, akkor biztosan meg merte volna mondani hogy bejössz neki.
2010. máj. 23. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak barát vagy neki.
2010. máj. 23. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát most elszomorodtam:S Azért köszönöm.

Amúgy nem annyira helyes(vagyis mások szerint), nem ilyen közkedvelt srác a lányok körében, de nekem nagyon tetszik.......

Nem tudom.. én úgy éreztem hogy azért van egy kis esélyem.. belegondoltam az ő helyzetébe, és valahogy én nem kötekednék(persze viccesen :) ) egy olyan emberrel, aki nekem nem tetszik.. Már volt pár álmatlan éjszakám miatta, hogy csak ő rá gondoltam és satöbbi:( annyira szeretném őt..:( nehéz volt beismernem, de kezdem úgy érezni hogy szerelmes vagyok belé :(

2010. máj. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!