Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy neki rossz legyen, de mégse én legyek a hisztis, gonosz rbc?
Sztem próbáld úgy lereagálni a dolgot, mintha egyáltalán nem érdekelne a dolog, mert már valami fontosabb foglalkoztat.
Nem tudom, hány éves vagy, de pl egy új munka, hobbi, különóra, ami miatt nem tudtok úgysem találkozni annyit. Vagy mondd neki, hogy beleszerettél valakibe, és ha erre bevallja, hogy megcsalt, akkor közlöd vele, hogy neked már mindegy, mert nem szereted.
A lényeg, hogy ő már ne legyen neked fontos.
25/L vagyok az elso oldalrol. 14.57-es valasza tetszik nagyon :)
Szerintem semmikepp ne adj ki titkat, ami miatt esetleg szegyenbe hozhatod, mert 1.) elsosorban magadat minositened vele 2.) sose tudhatod, h o mit adna ki, vagy milyen meset talalna ki Rolad. De ez nem is volt tervben, csak leirtam.
Ha a csaj akivel megcsalt meg sem kozelit Teged akkor miert parazol? Tegyel meg ra egy lapattal es legyen ellenalhatatlan :)es ez a kacatos duma nagyon jo! "Bocs, de rohanok, csak annyi idom van, h vissaadjam a kacatjaidat". :)
Kerj meg vmi baratnodet h segitsen feloltozni elkeszulni, ha szukseged van ra. Eloszor adj neki csokot mindenkeppen, de csak Te tudjad, h ez volt az utolso :) he he :) A kisugarzasrol meg annyit, h elhiszem, h szarul erzed magad egy ilyen dolog utan, mert megis Te vagy akit megcsaltak. De ha feloltozol, tip-top leszel, nice es szexi, es belenezel a tukorbe, gondolj arra, h minden kijarat bejarat valahova es most egy uj elet kezdodik :) Ne foglalkozz azzal az idiotaval, legyen boldog a lannyal. Mellesleg olyan ez mint a kaja. Te voltal a foetel, reggelire, ebedre vacsorara. A csaj maximum a sorkorcsolya lehetett estere a sor melle... tobbre nem tartotta erdemesnek. De ha eltunik az eletebol a foetel, azaz TE, akkor rajon, h sorkorcsolyaval nem lehet jollakni. :) Es vissza fog sirni Teged, es emeszti az ideg, h mekkora egy balfsz!!
ugy latszik kell neki egy "pofon", amitol felnyilik a kis szeme, hogy Te voltal neki az igazi, Te vagy neki az igazi, es mindig is Te leszel neki az igazi.
Meltosagteljesen noiesen elsetalni, es szerintem a hatas garantalt, csak meg ne bocsass neki!
Es ird meg mi volt!!
köszönöm utolsó! teljesen igazad van.
am a megbocsátás lenne az utolsó, amit ilyen pasival tennék. SOHA. akármennyire is szeretem, akkor se tenném meg, ha házasok lennénk, és gyerekünk is lenne.
nem vagyok olyannal, aki nem szeret. és aki meg tud csalni, az nem szeret.
majd írok, rendben!
még1x köszönöm!:)
Na mi van? Mi volt tegnap? erdekelnek a fejlemenyek :) Hogy sikerult?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!