Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy neki rossz legyen, de mégse én legyek a hisztis, gonosz rbc?

Figyelt kérdés
a barátom megcsalt, ő nem tudja, h tudom, és amikor utoljára találkozunk, valami hatalmas fájdalmat akarok neki okozni anélkül, hogy kidobnám. azt smsben fogom, ennyit érdemel az a kis gyík.
2010. máj. 23. 14:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

igen, ez jónak tűnik.

hát persze, hogy ott, csak előbb jól megszivatni.

2010. máj. 23. 14:57
 12/29 anonim ***** válasza:
Beszélj meg vele egy találkozót,öltözz fel nagyon szexisen,szedj össze 1-2dolgot amit tőle kaptál,érkezz oda hatalmasan felhőtlenül nagy boldogan,mondd neki,hogy sietsz,nem érsz rá,mert buliba mész,annyi időd volt csak hogy a kacatait visszaadd neki,és sok sikert kívánsz neki az életben.És ezt mind nagyon szépen mosolyogva,aztán gyorsan elhúzni a csíkot.
2010. máj. 23. 14:57
 13/29 A kérdező kommentje:

hú, 14:57 és a 25 éves L nagyon jókat írtatok.

hát otthagyta a kabátját a szobában, mert csöngettek, és kiszaladt, elfelejtette sunyin magával vinni. jött egy sms egy lánytól, akivel flörtölt egy közösségi oldalon, de úgy csinálta(és mikor rákérdeztem, akkor ezt is mondta), mintha csak haverok lennének. nem volt félreérthető az sms, de kitöröltem, és láttam, hogy mindenkitől van sms, még az anyjától is olyan, hogy oké, csak a csajtól nem, tehát direkt kitörölte, nehogy meglássam...

az a baj, hogy annyira megcsinálnám ezt, h jól nézek ki, de elment minden önbizalmam.

egyébként nem vagyok beképzelt, sőt, szinte semmi önbizalmam, de még én is jobb vagyok a csajnál, és ezt nem csak féltékenységből mondom

2010. máj. 23. 15:03
 14/29 anonim ***** válasza:
Figyu,kérj segítséget egy csajtól,hogy segítsen erre az egy alkalomra felöltözni,hogy tip-top legyél!És közben gondolj arra,hogy mit tett veled ez a szemét,attól majd megjön az önbizalmad.
2010. máj. 23. 15:08
 15/29 A kérdező kommentje:
ó, tudom én, h h kell jól kinézni, ráadásul úgy, hogy ő megőrüljön, csak a kisugárzásom lenne 0....:'(
2010. máj. 23. 15:09
 16/29 anonim ***** válasza:
már nem azért, de szerintem ez nem megcsalás :D:S
2010. máj. 23. 15:10
 17/29 A kérdező kommentje:

te nem tudod, mi volt az smsben...

nem simán smst kapott egy csajtól+flörtölt vele.

az smsben a csaj írta, h jó volt vele ekkor és ekkor, hívja, ha le tudott rázni, és h szereti

2010. máj. 23. 15:11
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Az első 14:54-es vagyok. Közelítsük meg más irányból a dolgot, mert látom, a bosszúvágyad nem csillapodott.

Volt egy lány az életemben, nagyon nagyon jóban voltunk. Én idővel beleszerettem, Ő csak barátnak tartott. Ez addig el is ment, míg be nem mutatta az újdonsült barátját, aki elmondása szerint maga volt a megtestesült tökély. Én ennek hatására mondhatjuk, hogy bekattantam. Sokkal durvább dolgot műveltem, mint a pasid: kiadtam egy olyan titkát, amit rajtam kívül csak a másik legjobb barátja (aki lány, de ez lényegtelen) tudott. Egy csapásra a suli egyik legnépszerűbb csajából lett a legmegvetettebb, még az újdonsült szerelmével is sikerült megingatnom a viszonyukat.

Az említett másik legjobb barátjától megtudtam azt is, hogy otthon szanaszét tépte a plüssöket, amiket vettem neki és az összes ajándékot, emléket ami velem kötötte össze, kidobta.

Gondoltam "jó, kezdődjék a harc". Vártam valami gyerekes válaszreakciót, hisz Ő is tudott rólam jó pár kényes dolgot, amivel a földbe döngölhetett volna.

Mi történt? Semmi. Egyszerűen túllépett rajtam, elfelejtett, kitörölt az emlékezetéből. Ha nem ezt teszi, már rég elfelejtettem volna az egész ügyet, ezzel viszont ráébresztett, hogy kit dobtam el magamtól, kit árultam el, kivel tettem olyat, amilyet még egy ellenségemmel sem azelőtt (megjegyzem, az után sem).

Ezzel a hozzáállással tette azt velem, amit semmi mással nem tudott volna megtenni. Minden reakció nélkül adott egy akkora pofont, amiből így, 4 év után kezdek nagy nehezen felállni.

Na, ezért írtam azt, hogy sokkal hatásosabb, ha méltóságteljesen továbblépsz. Ha van némi lelkiismerete, tovább fog neki fájni, mint egy gyerekes kis bosszú. Amennyiben pedig nincs lelkiismerete, úgy eleve nem tudsz olyat tenni, amivel megbánthatnád.

Remélem nem lettem túl hosszú.

2010. máj. 23. 15:26
 19/29 A kérdező kommentje:

igen, igazad van.

egyébként durva, és sajnálom, ami történt veled.

szerintem ma még adok mindenkettőnknek egy búcsúnapot(főleg magamnak, mert ő ugye nem tudja), aztán továbblépek...

2010. máj. 23. 15:34
 20/29 anonim válasza:
szerintem mondd azt neki,hogy csak kihasználtad.ez tuti fájni fog neki
2010. máj. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!