Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25-50 közötti családos beszürk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-50 közötti családos beszürkült életű nők és férfiak mit szólnátok ha alapítanánk egy MTÉK szövetséget?

Figyelt kérdés

Ha nem vagy 25-50 közötti és független vagy nem érdemes tovább olvasnod.

A sok válás és beszürkülés ellen kitaláltam egy nagyon szoros baráti társaságot a Második Titkos Életem Klubját.

Itt 2 havonta egy élő találkozó lenne, szűk 4-16 fős körben.

Mindig kitalálnánk egy különleges programot a felvétel nagyon szigorú lenne, egymás életéről mindent megtudnánk, szinte egy kis klánt vagy szövetséget alkotnánk szinte családi viszonyban lennénk egymással.

De részleteket leírom majd egy válaszban.

2017. aug. 1. 10:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon beteg ember vagy, Kérdező! És ami igazán félelmetessé teszi a dolgot, hogy te is ugyanúgy mászkàlsz az utcán, mint a normális emberek.
2017. aug. 1. 12:57
 22/35 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ti vagytok betegek, mert az ember nem magántulajdon. De mindegy az emberiségnek még 100-200 éve van és megölte magát meg a Földet is...
2017. aug. 1. 13:59
 23/35 anonim ***** válasza:
88%
De te majd a közösségi kúrással megmented a Földet XD
2017. aug. 1. 14:01
 24/35 anonim ***** válasza:
81%

Az extrémebb kérést megszavazzák az illető akarata ellenére: ez konkrétan szexuális erőszak.

Miért nem lehetnek ugyanazok a szabályok, mint a szvingereknél?

2017. aug. 1. 14:02
 25/35 A kérdező kommentje:

24-es felőlem lehet, ez csak egy ötlet ami formálható.

Ha a párom olyan lenne az ágyban mint az első pár évben nem lennének ilyen gondolataim...

Nem mondtam, hogy megmentem a Földet, de én eltörölném a vagyont és a magántulajdont...

Izraelben van egy ilyen csapat aki így él...Vagyis csak a pénz közös, meg a tárgyak az emberek ott is tulajdonban vannak...

2017. aug. 1. 14:04
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy neked semmi befolyásod nincsen a világ alakulására, különben bajban lennénk.
2017. aug. 1. 14:10
 27/35 A kérdező kommentje:

Miért azok az emberek akik elmennek egy Glory Hole bárba és bedugják a farkukat egy lyukba nem betegek?

Az a vicc, hogy volt egy exbarátnőm aki fűvel-fával lefeküdt, minden férfi szerint ő a tökéletes jó fej nő...

De ha én férfi szeretnék szeretet adni és szeretve lenni akkor már beteg vagyok? Lehet, de szerintem nem velem van a baj...

2017. aug. 1. 14:17
 28/35 anonim ***** válasza:
89%

Nemecsekék gittegylete komolyabb próbálkozás volt. Ez, amit leírsz egyfajta próbálkozás a megcsalás törvényesítésére. Nem fog menni.

Egyébként meg egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy házasság beszürküljön. Oda kell figyelni, ápolni kell a kapcsolatot, és ha átalakul is, életben marad a szerelem.

2017. aug. 1. 14:21
 29/35 A kérdező kommentje:
De ahhoz 2 ember kell.
2017. aug. 1. 15:08
 30/35 A kérdező kommentje:

A megcsalás szónak nem is szabadna léteznie, ha nem lenne önző az emberiség.

Ázsiában ha vendég vagy a házigazda felajánlja neked a feleségét éjszakára.

2017. aug. 1. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!