Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-50 közötti családos beszürkült életű nők és férfiak mit szólnátok ha alapítanánk egy MTÉK szövetséget?
Ha nem vagy 25-50 közötti és független vagy nem érdemes tovább olvasnod.
A sok válás és beszürkülés ellen kitaláltam egy nagyon szoros baráti társaságot a Második Titkos Életem Klubját.
Itt 2 havonta egy élő találkozó lenne, szűk 4-16 fős körben.
Mindig kitalálnánk egy különleges programot a felvétel nagyon szigorú lenne, egymás életéről mindent megtudnánk, szinte egy kis klánt vagy szövetséget alkotnánk szinte családi viszonyban lennénk egymással.
De részleteket leírom majd egy válaszban.
Az extrémebb kérést megszavazzák az illető akarata ellenére: ez konkrétan szexuális erőszak.
Miért nem lehetnek ugyanazok a szabályok, mint a szvingereknél?
24-es felőlem lehet, ez csak egy ötlet ami formálható.
Ha a párom olyan lenne az ágyban mint az első pár évben nem lennének ilyen gondolataim...
Nem mondtam, hogy megmentem a Földet, de én eltörölném a vagyont és a magántulajdont...
Izraelben van egy ilyen csapat aki így él...Vagyis csak a pénz közös, meg a tárgyak az emberek ott is tulajdonban vannak...
Miért azok az emberek akik elmennek egy Glory Hole bárba és bedugják a farkukat egy lyukba nem betegek?
Az a vicc, hogy volt egy exbarátnőm aki fűvel-fával lefeküdt, minden férfi szerint ő a tökéletes jó fej nő...
De ha én férfi szeretnék szeretet adni és szeretve lenni akkor már beteg vagyok? Lehet, de szerintem nem velem van a baj...
Nemecsekék gittegylete komolyabb próbálkozás volt. Ez, amit leírsz egyfajta próbálkozás a megcsalás törvényesítésére. Nem fog menni.
Egyébként meg egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy házasság beszürküljön. Oda kell figyelni, ápolni kell a kapcsolatot, és ha átalakul is, életben marad a szerelem.
A megcsalás szónak nem is szabadna léteznie, ha nem lenne önző az emberiség.
Ázsiában ha vendég vagy a házigazda felajánlja neked a feleségét éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!