Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25-50 közötti családos beszürk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-50 közötti családos beszürkült életű nők és férfiak mit szólnátok ha alapítanánk egy MTÉK szövetséget?

Figyelt kérdés

Ha nem vagy 25-50 közötti és független vagy nem érdemes tovább olvasnod.

A sok válás és beszürkülés ellen kitaláltam egy nagyon szoros baráti társaságot a Második Titkos Életem Klubját.

Itt 2 havonta egy élő találkozó lenne, szűk 4-16 fős körben.

Mindig kitalálnánk egy különleges programot a felvétel nagyon szigorú lenne, egymás életéről mindent megtudnánk, szinte egy kis klánt vagy szövetséget alkotnánk szinte családi viszonyban lennénk egymással.

De részleteket leírom majd egy válaszban.

2017. aug. 1. 10:13
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
9-es miért jelentkeznél tagnak? :D
2017. aug. 1. 11:12
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem csak a szexről szól, igaz barátságokról is...
2017. aug. 1. 11:13
 13/35 anonim ***** válasza:
60%

Hát, amint látod, elgondolkoztam rajta. 😄

De, nekem van nevem is, nem vagyok 9-es.

2017. aug. 1. 11:21
 14/35 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon dedós a szabályrendszer,nem tetszik.
2017. aug. 1. 11:28
 15/35 A kérdező kommentje:
Akkor írd le milyen szabályrendszer kellene ez csak egy tömör alap leírás volt róla...
2017. aug. 1. 11:31
 16/35 anonim ***** válasza:
60%

Swingerklubb. Már feltalálta más.

Ha valaki barátokat akar talál, velük elmehet kirándulni, ha szexet akar azt is talál. A kettőt nem szokták keverni....

2017. aug. 1. 11:56
 17/35 anonim ***** válasza:
60%

Nem szokták keverni, de itt az lesz. Ezért újdonság.

😊

A kérdező eltűnt, most átvegyem a szekta irányítást, vagy mi lesz? 😅

Aki akar barátságosan dugni, az jelentkezzen. Ennyike. 😝

2017. aug. 1. 12:27
 18/35 A kérdező kommentje:

Swingerbe csak párok mehetnek be, nőnek sosem fizetnék...

De szex nélkül meg nincs értelme egy ilyen titkos társaságnak, mert arra tényleg vannak baráti túra és egyéb társaságok...

2017. aug. 1. 12:27
 19/35 anonim ***** válasza:
81%
hát ez szerintem gusztustalan. azt hiszed ha lesz pár cimbid aki ebbe benne van, akkor kevésbé leszel féreg? a párod tud a tervedről? hm nem tudom mit szólna hozzá :) inkább hagyd el, ha minden áron másokkal akarsz kefélni.
2017. aug. 1. 12:30
 20/35 anonim ***** válasza:
72%
"A kérdező eltűnt, most átvegyem a szekta irányítást, vagy mi lesz? 😅 " - sőt, kiáltsuk ki a szexkommunizmust! Államosítsuk a polgárok nemi szerveit, és a kérdező (mint szexre éhes proletár) szexelhessen bárkivel, akivel csak akar. :D :D
2017. aug. 1. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!