Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-50 közötti családos beszürkült életű nők és férfiak mit szólnátok ha alapítanánk egy MTÉK szövetséget?
Ha nem vagy 25-50 közötti és független vagy nem érdemes tovább olvasnod.
A sok válás és beszürkülés ellen kitaláltam egy nagyon szoros baráti társaságot a Második Titkos Életem Klubját.
Itt 2 havonta egy élő találkozó lenne, szűk 4-16 fős körben.
Mindig kitalálnánk egy különleges programot a felvétel nagyon szigorú lenne, egymás életéről mindent megtudnánk, szinte egy kis klánt vagy szövetséget alkotnánk szinte családi viszonyban lennénk egymással.
De részleteket leírom majd egy válaszban.
Hát, amint látod, elgondolkoztam rajta. 😄
De, nekem van nevem is, nem vagyok 9-es.
Swingerklubb. Már feltalálta más.
Ha valaki barátokat akar talál, velük elmehet kirándulni, ha szexet akar azt is talál. A kettőt nem szokták keverni....
Nem szokták keverni, de itt az lesz. Ezért újdonság.
😊
A kérdező eltűnt, most átvegyem a szekta irányítást, vagy mi lesz? 😅
Aki akar barátságosan dugni, az jelentkezzen. Ennyike. 😝
Swingerbe csak párok mehetnek be, nőnek sosem fizetnék...
De szex nélkül meg nincs értelme egy ilyen titkos társaságnak, mert arra tényleg vannak baráti túra és egyéb társaságok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!