Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kismamák és háztartásbéli nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismamák és háztartásbéli nők ha elhanyagoltnak érzitek magatok mit tesztek? Szeretőt kerestek vagy inkább..

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 08:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én nem vívok senkivel, kedves kérdező, csak egy hozzászólásra reagáltam. Elnézésedet kérem!
2017. aug. 1. 15:17
 22/26 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem nincs elhanyagolt nő?

Kár mert én pont ilyet kerestem 😕

2017. aug. 1. 15:19
 23/26 anonim ***** válasza:

Itt??? 😀

Àáá, ez nagyon nyomorult!!!

😂😂😂😂

2017. aug. 1. 15:46
 24/26 A kérdező kommentje:
Miért nyomorult?
2017. aug. 1. 15:56
 25/26 anonim ***** válasza:
2017. aug. 1. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:

Aki gyes-en van, annak még otthon van a gyerek. Szó szerint a wc-n sem volt nyugalmam, szóval nem tudtam volna a szeretőmet fogadni. Amikor meg ovis lett visszamentem dolgozni.

És mi van a háztartással? Semmi. Hét közben nem főzök, a gyerekek esznek a suliban, mi meg rendelünk. Takarítani nuku, esetleg tűzoltás a hétvégén. Egyszerűen semmire, de semmire nincs időm. Sokszor gondolkodom, hogy felmondok, és maradok háztartásbeli. Persze minden férfi úgy gondolja, hogy a nő otthon nem csinál semmit. Aha, ja. Egyszer próbáld ki.

Amúgy a kérdésre visszatérve. Most azért, mert a nő otthon van, miért érezné magát elhanyagoltnak? Igen, létezik a gyes-betegség, ami kifejezetten kelet-európai szindróma, nyugaton nincs 3 év gyes. Én elkaptam, és szenvedtem tőle cefetül. Így hát beiratkoztam egy nyelvtanfolyamra. Megtanultam németül középfokon és ott legalább találkoztam más emberekkel is. Sajnos mi nem tudunk nagyon eljárni a férjemmel kettesben, mert nincsenek nagymamák. De attól még nem tartottam szeretőt. Még pont az hiányzott volna, volt anélkül is elég bajom.

2017. aug. 1. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!