Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hagyja hogy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagyja hogy férfi legyek? Mi a célja ezzel?

Figyelt kérdés
Adott egy csaj, tegyük fel megkér hogy figyi csináld már meg nekem ezt vagy azt. Azt mondom persze, okés segítek, mond mit szeretnél. Elkezdem csinálni amire megkért, de közben ott les és figyel... Ha nem vagyok kész azzal amire megkért mondjuk 5 perc alatt, akkor kb ki kapja a kezemből a szerszámot, hogy hagyd... vagy így kell, tök logikus stb. Mi a célja ezzel? Találkoztatok már ilyen esettel? Ha persze azt mondom, hogy "figyelj megkértél hogy segítsek, ha ennyire tudod hogyan kell akkor miért nem csinálod egyedül?" akkor meg bunkó vagyok. Ki érti ezt?

#fura csaj
2017. júl. 31. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Es amikor nem vagy ferfi akkor mi vagy?

Egyszeruen turelmetlen.

2017. júl. 31. 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Én sem szeretem, ha valaki szerencsétlenkedik. Akkor inkább megcsinálom magam.
2017. júl. 31. 17:36
 3/12 A kérdező kommentje:

"Es amikor nem vagy ferfi akkor mi vagy?"

Egyszerűen az ilyen esetekben úgy érzem haszontalannak néz / tart. Ettől a saját magam szemében férfi vagyok és maradok, de az ő szemében nem tudom minek tart. Bárhogy is gondolja a saját türelmetlensége miatt ne mások felett ítélkezzen.

2017. júl. 31. 17:37
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 ezzel én is így vagyok, általában nem kérek meg mást hogy csinálja meg nekem, szeretem megoldani én. De ha pl nem vagy villanyszerelő, vagy elsőnek kezdesz hozzá valami újnak, akkor azért had ne a nyers erőszakkal oldjam meg a szerelést hanem fogjam már fel hogy mit is akarok csinálni.
2017. júl. 31. 17:39
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Itt szerintem csak arról van szó, hogy tök máshogy működik a női és a férfi logika. A párodnak van a fejében egy elképzelés arról, hogy az a feladat hogy lenne tökéletesen elvégezve, és próbál téged rávezetni, hogy úgy gondolkodj, ahogy ő. Ha pedig nem tudsz, szerencsétlennek, kétbalkezesnek, stb. fog tartani. Ha a lakás be-, ill. átrendezéséről van szó, abban a nőkkel tilos vitatkozni: úgyis mindent jobban tudnak :D
2017. júl. 31. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

# 5 főleg mikor elkezdik az ágyat kivinni, úgy hogy már ránézésre látszik, hogy nem fog kiférni(mert szerintük kifér), és beszorul az egész helyiségbe. Aztán szerszámokkal artista mozdulatokkal kell az ágyon átmászni, hogy szétlehessen szedni, és a harmonikaajtót lebontva kiférjen az ágy. :D

Ez már művészet, amit ilyen téren, néhány nő művelni tud.

2017. júl. 31. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Gondolkodásmódod változtasd meg, sürgősen, ne más elméjének hiányosságaival törődj.

Én értem, nem egész-séges elméje.

Beszéld meg vele, nem viselkedik jól.

2017. júl. 31. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha én kedvelek egy férfit,akkor még ajnározom is,hogy azta,de ügyes vagy!Rafkósan megkérem valamire,mert ugye én egy esendő nő vagyok,és utána még hízelgek is kicsit,mert akkor máskor is segít.Legyen az egy csöpögő csap,kitört székláb,jaaj,fel kell rakni a képet a falra,akármi...Pláne,ha bejön,akkor még több tennivalót találok ki,mert az is egy ürügy...és dicsérem.Azt hiszem,ez a csaj nincs annyira rád izgulva.Vagy nem látja a férfit benned.
2017. júl. 31. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Ha nekem tetszene egy férfi és szimpatikus is akkor ha egy ilyen vagy hasonló helyzet adódna akkor nem hurrognám le inkább dícsérném vagy hagynám dolgozni és utána minimum,hogy megköszönöm vagy meghívom egy italra vagy fagyizunk, beszégetek vele stb.

Őszíntén szólva éppen ezért nem értem a nő viselkedését. Az fix,hogy türelmetlen.

19/L

2017. júl. 31. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem kell suttyónak lenni, kulturáltan is meg lehet mondani a másiknak, hogy ne szóljon bele, ha rád bízta. Nekem volt ilyen párom, mindent jobban tudott, mondtam neki, hogy akkor csináld. Dr mikor én kértem meg valamire, és hetekig vártam, akkor neki állt feljebb, ha én kezdtem el megcsinálni.
2017. júl. 31. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!