Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kevesebb szeretetet igényelne?
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, 2 hetente találkozunk suliidőben 3 nyáron 3-4 napra. A problémám az, hogy ő sose akar gyakrabban vagy több napra találkozni velem még ha lenne is rá időnk.
Szerinte csak hisztizek ha mással foglalkozik ez idő közben és lekorlátozom. A 2 hét úgy van felosztva, hogy közben a haverjaival is találkozik (már amikor...)
A másik probléma az, hogy ő nem akar a jövőbeli tervekről beszélni, mert messze van, de amikor együtt vagyunk mindig néha felhozza, hogy ilyenünk lesz, ezt veszünk majd stb..
Viszont ezen kívül amikor együtt vagyunk minden tökéletes. Mindig örülök amikor újra találkozunk, bújik, szeretget, puszilgat, vágyik a társaságomra.
Barátai szerint ő mindig is ilyen volt, szerintük a páromnak ez így normális és nem érti miért találja más furcsának a kapcsolatunkat.
Szerintetek Ő tényleg csak ilyen fajta?
22L
Vagy csak kell idő a többi csajára is.
Ilyen ritka kevés találkozással hogy lehet kapcsolat?
(ha nekem lenne egy barátnőm akivel jó lenne együtt, akkor minél többet akarnék vele lenni...)
31F
2 hetente 3-4 nap nem túl sok. Ilyen kondíciók mellett én biztos, hogy baromi korán már összeköltözést forszíroznám (van hova/saját/én lakom benne).
31/f
"Szerinte csak hisztizek ha mással foglalkozik ez idő közben és lekorlátozom."
"ő nem akar a jövőbeli tervekről beszélni, mert messze van, de amikor együtt vagyunk mindig néha felhozza, hogy ilyenünk lesz, ezt veszünk majd stb.. "
"amikor újra találkozunk, bújik, szeretget, puszilgat, vágyik a társaságomra."
Nézd, ha valaki "távolról" egészen máshogy viselkedik, mint "közelről", az felveti annak lehetőségét, hogy az illetőnek nincsenek valódi érzelmei csak neked játszik egy szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!