Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele a hócipőm a lájk jelekkel. Ti szoktatok így válaszolni?
Barátom rászokott, hogy mikor írok neki valamit Facebookon csak egy lájk jelet ír vissza. De ezt bármilyen témára képes belőni. Ha leírom mi történt velem, ha valami vicceset írok, bármire. Már átállítottam a lájk jelet egy szivecskére, most meg állandóan ezt küldi mindenre. És most ha azt gondolnátok, hogy húzzak már a Tini párkapcsolatok kategóriába, a párom lassan 30 és együtt is élünk. Mikor ritkán, munka miatt nem találkozunk pár napig, gondoltam az emberek akkor is szoktak egymással beszélni, én mindenre amit ír normálisan válaszolok. Mit csináljak? Soha ne írják semmit??
(Erre a kérdésre egy lájk jellel válaszolni nem ér, tudom hatalmas magas labda az itteni vicceskedőknek :D)
:D
Egyébként megkérdezted tőle, hogy miért csinálja ezt?
Amúgy lehet, hogy nem szeret írni. Én is utálok, bár azért én nem vagyok akkora bunkó, hogy ne válaszoljak tisztességesen annak, aki rám ír, nemhogy a páromnak.
Szerintem, ha nem tud mit válaszolni, ezzel akarja érzékeltetni, hogy azért figyel ám, nem sz*r le, csak nem tudja/akarja bővebben kommentálni a témát.
Simán elmagyaráznám neki a helyedben, hogy baromi frusztráló. :)
Egyébként nálunk is szívecske van beállítva, ez nálunk kb. önálló kommunikációs formává lépett elő, nincs idő beszélgetni, de azért gondolok rád és figyelek, ha kellek, kb ezt jelenti. Van olyan nap meló közben, hogy kb reggeltől estig szívecskék váltják egymást, mert nem volt időnk beszélgetni. :D
Persze a fenti nincs így kimondva, csak alakult magától.
Ez nem a like jelről szól, hanem a kommunikációról. Nekem teljesen mindegy, hogy likeot dobál, smileyt, vagy egy szavas válaszokat, amikkel lezárja a társalgást, ugyanazt érzem. Hogy nem akar velem beszélni, nem érdekli amit mondok, nem érdeklem.
Szerintem egy kapcsolat legfontosabb (és legkritikusabb) része a kommunikáció, ha a másik nem akar résztvenni benne, akkor levonom a megfelelő következtetést, legyen szó ismerkedés vagy kapcsolat fázisól.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!