Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő szemében miért van az, hogy: LIKE = MEGCSALÁS?
Sok pasi nem meri lájkolni,pláne nem kommentálni az ismerős csajok fotóit,mert fél. El is mondják,hogy odahaza ajtócsapkodás lenne belőle.
Ez nem csicskaság?
Nem tudom mióta lett ilyen nagyon fontos dolog ez a hülye fb...
Most gondolj bele, nem tudom pasi vagy e vagy csaj, de tegyük fel vagytok egy buliban és a párod rámosolyog és jól megstíröl egy ellenkező nemű embert, aztán oda megy hozzá és elkezd neki áradozni, hogy de szép vagy, de jó a melled, de kidudorodik a farkad... stb. Mindezt egy olyan ellenkező nemű embernek, akin falatnyi ruha van, acélos mellizmokkal és/vagy hátsót alig takaró miniszoknyával.
Mindenkinek szarul esne.
Én kivételt képezek, mert nincs fb-om.
mert túlértékelik a "tetszik" gombot...
23F
Ne aggódj, a pasik pont így kiakadnak, ha a csajuk lajkolgat mást meg kommentál.
Csak valahogy a pasikra jellemző, hogy más csajoknak írkálják, hogy "bombázó vagy", "nagyon tetszel" meg "sexxyyy". Persze bizonyos színvonal alatt...
A legtöbb pasinak egyértelmű, miért nem jó nyíltan kimutatni, hogy más (jobban) tetszik nekik.
Nem a lájk a gond.
Hanem az, hogy a pasi minden ismerős (meg ismeretlen) előtt nyíltan udvarol egy másik nőnek.
Én is jártam már így, hogy ismerős előbb csak lájkolta a képeimet, aztán írt pár kommentet, beszélgettünk, privátban is rám írt, és végül elhívott randira. Ez nem olyan ritka.
Ezért lesz zabos, ha a pasija nyilvánosan kifejezi, hogy tetszik neki a másik csaj.
Nekem erre van az egyszerű módszerem, hogy én is írok pár srácnak, aztán egyből észbe kap, hogy ez így nem lesz jó. Az elején tisztáztam, hogy amit neki szabad, azt nekem is...
Azt nem értem, hogy téged miért bánt, ha a facen nem mer írni neked a srác. Téged miért zavar, ha a barátnőjére tekintettel, nem lájkolja szét a képeid, meg nem ömleng alatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!