Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek nincs már elegetek a sok hülyéből?
Tehát elegetek van a ronda pasikból. Elegetek van a társkeresős, meg a buliban ismerkedős pasikból. Elegetek van a kedves, de hirtelen haragú pasikból. Kiből nincs elegetek?
A bulikirály gazdag helyimenőcsávókból. Csak nem esett ezt jól leírni, ugye.
Ha majd a barátnőid rínak, hogy nem kezdeményezik náluk senki, csak mutasd meg nékik a kérdésedet.
Barátom, ha ilyen felfogással élném az életem, már elástam volna magam. Úgyhogy tévedsz.
# 12
Hűha, már barátod is lettem baromból?
Nem vagy te egy kicsit rámenős és igénytelen, hogy így lejjebb adod az igényeidet...elgondolkodtató:DDD
Igazad van, valóban megalázó válaszolni egy kedvesen megírt levélre...szerintem te még ásni is lusta lennél, inkább elásnának, ha sokat szerepelsz bárkinél, ezért élsz úgy "ahogy";)
Ahha.
Merugye... aki egy "elnézéstdenem"-et nem képes bekopipésztelni (akár), az a kultúra és az illemtudás lobogó fáklyája. De aki arra figyelmezteti, hogy ez talán nem pontosan fedi a valóságot, az meg egy fehérrépa.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!