Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja hogy elmenjek szórakozni? Férfiak
válaszát is várom , mindenki ilyen?
Nem minden ferfi ilyen, csak a betegesen onbizalomhianyos, kontrollmanias feltekeny kis gyokerek.
2017. júl. 28. 20:33
Beszéljétek meg. Legyen eredmény, legyetek egy véleményen, akarjátok ugyanazt. Míg nincs meg e állapot, ne fejezzétek be kommunikációt. Nem, nem egy válasz. Megoldás egy válasz. Tudatosítsd, nem engedélyt kérsz, hanem megoldást keresel, neki is jó legyen, de ha vele nem lehet kommunikálni( ekkor értelmetlen kapcsolat folytatni is egyébként), nem lesz neki is megfelelő megoldás, amit majd csinálni fogsz. Brühühű. Tanuljon.
2017. júl. 28. 20:36
Mindig megörülök h az én fiúm nem egy gyökér, és azt hiszi h a tulajdona vagyok :D
2017. júl. 28. 20:45
4/12 A kérdező kommentje:
Ő sem gyökér! :) ;) A második válaszolónak köszönöm szépen!
Ha vele maradsz elrontod a fiatal éveid! Mi az, hogy nem enged el meg együtt se akar? Te ismered, de tuti önbizalomhiányban szenved a párod és fél, hogy elveszíthet. Ennek az is lehet a vége, hogy még együtt maradtok 5 - 6 évet szakítotok, majd , mikor más már a komoly életét tervezi te ott maradsz vénlánynak, aki kiakarja magát élni mindenben, mert ő miatta elcseszted a fiatal éveid. Beszéljétek meg mindenképp valahogy!
2017. júl. 28. 20:48
elcseszte a fiatal eveit xdddd
jo vicc...
hatalmas elcseszes ha valaki nem megy alkoholozni meg a villogo fenyekbe szaggatniba dobhartyajat meg ugralni...
ha neked ez kell, menjel... par alkalom utan rajossz hogy nem egy nagy was ist das ez a diszko... par kanos csavo dorgolozik majd, a nok elvezik a figyelmet, kb. ennyi tortenik ott.
2017. júl. 28. 20:56
7/12 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó,hiszitek vagy sem sosem voltam részeg egy alkalommal ittam meg 2 pohár pezsgőt ezt is a 18. születésnapomon volt.. Nem drogoztam soha éd nem is tervezem. De igen is szeretnék elmenni szórakozni. Írtam fentebb utolsó válaszoló h nem egyedül akarok menni jöjjön velem.. !!
az alkohol tokmindegy... ugyanugy a fenyek villognak, es ugy erzed h a dobhartyad beszakad.
kozben ugralsz... fuu, ha egyik masik ember latna magat kivulrol.... hogy ebbe mi a szorakoztato, en komolyan nem ertem, kerlek indokold mar meg, komolyan kivancsi vagyok...
szerintem szimplan arrol van szo hogy menonek tunik ez a viselkedes, es olyan hozzaallast tanultal el, mint amit fentebb irt az idiota, hogy ha nem mesz, nem eled ki magad es tarsai...
en nem tartom normalisnak, remelem tudsz olyan indokot mondani ami megvaltoztatja a velemenyem :)
2017. júl. 28. 21:44
Érdekes. Én párom pedig elhajt kb, hátha ott szerzek ismerősöket 😃
De teljesen egymagad mennél, vagy barátnőkkel?
2017. júl. 28. 22:10
10/12 A kérdező kommentje:
Ha ő nem jönne el barátnőkkel,aki egyébként az édes nővérem az unoka nővérem és párom nővéréből àllna.. Mert szeretek táncolni egyébként is van fiatalabb koromból táncos múltam.. Esküszöm azt is felvetettem hogy elmennék olyan helyre is már ha van ilyen persze ahol csak csajok vannak.. Nem tudom h mi az oka annak h ennyire ellene van.. Mielőtt összejöttünk ő is eljárt..
Kapcsolódó kérdések: