Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok, ha a párotok egy másik nőnek olyanokat mondana/írna, hogy "örül, hogy rátalált, nem szeretné elveszíteni, gondol rá, fontos neki"?
"Lefogadom, hogy minden xarnak elmondja majd őt is meg a kapcsolatot is."
talált, süllyedt. :(
igen, elég vacakul is érzem magam emiatt, mintha vmi. megcsalás részese lennék, a szavai által.
de akkor a radarjaim jól jeleznek, hogy ez így nagyon nem okés.
Annyira akar téged akkor szakítson.
Sok férfi, addig nem mer/bír szakítani, amíg nincsen meg a másik nő.
3. ne legyél.
Nincsen sex, amíg együtt vannak.
És kerek-perec mond ezt ki.
Igazából a lelki szemetes láda és a kilépő közül bármelyik lehetsz. Ha e mellé udvarolgat is neked a panaszok mellé, akkor esélyesen az utóbbi.
31/f
Kérdezd meg, hogy a felesége is tudja, hogy ennyire fontos vagy neki?
NE legyél 3.! Ha tetszik neked és kedveled, akkor se! Mondd, hogy előbb váljon el, vagy legalább szakítson a feleségével és adja be a válókeresetet!
"#12-es akkor te is nagyon szeretheted a párodat, ha ilyen könnyen "kivágnád".:D Gondolom te is olyan buxa vagy, aki csak az anyagiért van együtt az aktuális emberrel. De az ilyen "nők" jobb volna ha örök magányban élnének..."
Nem fogok elnézést kérni azért, mert nem tolerálom a párom más nőkkel való levelezgetését, flörtölését.Nem vagyok mazochista.Tegye, ha már mellettem erre van késztetése, de ehhez nekem nem szükséges asszisztálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!