Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromat idegesíti, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat idegesíti, hogy sokat beszélek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok.

Általános iskolában, illetve gimnáziumban is csendesnek tituláltak. Aztán szerencsére sikerült megnyílnom 1-2 embernek, közöttük a páromnak is, akit viszont idegesít, mennyit tudok beszélni.

Sokszor van, hogy ülünk a kocsiban, mondok neki valamit(ekkor még nem beszélek sokat), és SEMMIRE nem reagál.

SEMMIRE. Pedig aztán többféle dolgot mondok neki(ha olvastam egy érdekes hírt, ha érdekli valami-például autók-, barátainkról, programokról, stb), és tényleg nem reagál. Ilyenkor bepánikolok, és elkezdek locsogni. Amikor észreveszem, hogy sok, leállítom magamat.

Ha meg csendben ülök, akkor meg unalmasnak tart.

Sok lány ismerőse van, akik ugyanezen témákrl beszélgetnek vele, őket mégis nagy érdeklődéssel hallgatja.

Mi lehet bennem a hiba?

Társaságban kb. csak a párom beszél, ő adja a fő témákat, velem szemben meg ilyen.

SEMMIRE nem reagál. Például felhívott telefonon, és megemlítettem neki valamit, ami ma történt velem(átvágott a legjobb barátnőm elég durván, és nagyon rosszul érint), erre semmit nem mondott a telefonba hanem elköszönt és letette.

Múltkor ültünk az ágyon, elkezdtem neki olvasni egy cikket. Félbehagytam, rámszólt, hogy folytassam mert érdekli mi a vége, így hát végigolvastam, majd a végén közli, hogy őt iszonyatosan idegesíti, hogy én itt olvasgatom a cikkeket.(Ezt nem is értem, de mindegy).

Eddig mindig azt hittem velem van a baj, de mostmár kezdem úgy látni, hogy nem illünk össze. Szerintetek?

2017. júl. 27. 17:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem nem szokott idegesíteni a párom beszéde, de volt már olyan nem egyszer, amikor ő fújja órákon át, és én is ki szeretném fejteni a véleményem, de nincs rá lehetőségem... nem lehet, hogy őt is az zavarja, hogy nem kap elég szót? Én csak azt nem szeretem, ha valaki úgymond "szereti hallani a saját hangját" és nem ad szót a másiknak... nem reakcióról beszélek, hanem pl. lehet, hogy ő is szeretne beszélni a saját dolgairól egy keveset, csak nem tud, mert mindig hangos a levegő.
2017. aug. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!