Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesíti ha beszélek?

Figyelt kérdés

Hétvégente találkozunk(koleszos), hétköznap telefonozás megy.

A párom napi 7-8x hív fel engem 1-4 percre, de nem tud velem miről beszélni és már idegesít ez a helyzet, mégis hív.

Mondok egy példát.

Felhív miután vizsgázott.

Én:-Na drágám, hogy sikerült, ment?

Ő:-aha

én: Nagyon nehéz volt, vagy könnyebb kérdéseket kaptál?

Ő: könnyebbeket

én: Na és most mentek valahova a srácokkal? Edzeni, vagy kocsmázni?

ő:nem

én: Képzeld, olvastam egy érdekes dolgot(xy)

ő: aha

aztán közli, hogy mennie kell.

kb. MINDEN beszélgetésünk ilyen, én dobom fel az egészet. de akkor meg MINEK hív fel?

Múltkor szóvá tettem és szerinte ez nem így van és szerinte én rendkívül sokat beszélek.

Néha túlzásba esek, de megkértem, hogy akkor szóljon, illetve azért esek túlzásba, mert sokszor nem válaszol egyáltalán arra amit mondok. Például múltkor piknikeztünk, és mondtam neki, hogy olvastam egy tök érdekes cikket az xy dolgokról, és semmit nem válaszolt.

ha meg csendben vagyok akkor meg: Már megint mi bajod van?

2017. ápr. 20. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hááát. Ez érdekes. Egyszerűen csak nem vagytok egy hullámhosszon. Ő sem rossz, te sem. Csak lehet nem egymással lesztek a legboldogabbak a miden napokban is. A kommunikáció azért elég jól fel szokta dobni a dolgokat, de nektek valahogy nem jön össze.
2017. ápr. 20. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megkapargatnánk a kapcsolatotok felszínét, kiderülne, hogy van egyéb baj is dögivel. Te sokkal jobban odarakod magad benne, mint ő. Érdeklődsz felőle, törődsz vele, ő viszont elég passzívnak tűnik. Van egy sanda gyanúm, hogy nem együtt fogtok megöregedni.
2017. ápr. 20. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiak nem minden telefonhívásnál akarnak 10 meg 30 perceket trécselni, nyilván rád gondolt, ezért keresett. (Megjegyzem én sem vagyok a szófosásos lány, és ezzel nekem nincs is bajom)

Szerintem a párod egész egyszerűen csendesebb, te meg valószínűleg bőbeszédűbb vagy.

Mondta ezt így, hogy őt idegesíti, hogy sokat beszélsz?

Csak mert ebből, hogy ezt mondta, hogy inkább te beszélsz sokat, még nem következik, hogy ez őt zavarja is... Kérdezd meg mondjuk tőle.

2017. ápr. 20. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"A párom napi 7-8x hív fel engem"

-> ebből nekem nem az jön le, hogy a párja nem teszi oda magát.. De mindegy. Egyszerűen szerintem csak ő a szótlanabb fajta általában, illetve akkor bezsél, amikor tartalmat is tud mondani gondolom.

26N voltam, az előző btw

2017. ápr. 20. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nőben se kevés az ilyen. Kommunikációs zsákutca. Nem illetek össze, neked egy beszédes, kommunikatív ember kell. De úgysem dobod ki. :)
2017. ápr. 20. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ezért szakítottam az exemmel, nem volt meg a hullámhossz/kommunikáció.
2017. ápr. 20. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Legalább próbálkozik,csak valószínűleg a kommunikációs készsége nem éppen egy Wall Street-i farkasével vetekszik.
2017. ápr. 20. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáltad már megfordítani a dolgot? Ha felhív, ne kezdj el kényszeresen dumálni, hanem "szia szerelmem" és ennyi. Kezdje el ő a beszélgetést, hiszen ő hívott fel. Reagálj a mondanivalójára, de ne vedd át az irányítást, ne kérdezgesd, hisz úgyis csak egyszavas válaszokat böffent oda, akkor hagyd rá, hogy ő válasszon témát. De ezt minden alkalommal, amikor ő kezdeményez hívást. Nem vagy te vásári bohóc, hogy parancsszóra szórakoztasd,
2017. ápr. 22. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!