Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknél mennyire hátrány, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél mennyire hátrány, ha a férfi egyáltalán nincs otthon a konyhában, de hajlandó lenne megtanúlni a dolgokat, ha segítséget kap?

Figyelt kérdés
2017. júl. 26. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hátrány, de én sem főzök, úgyhogy majd az anyja tanítgatja. Bár itt felmerül a kérdés, hogy eddig miért nem tette, csak nem lusta az ember? Lehet mégis hátrány.

(Mielőtt bárki belekötne, én betegség miatt diétázom, ezért nem főzök, nem lustaságból.)

2017. júl. 26. 22:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 én is így vagyok vele. :D Én most költöztem el otthonról és mindenki kérdezgeti, hogy ééés miket tudok már főzni? Én meg mindig mondom, hogy bármit, amihez van recept. Nyilván a technikákra rá kell érezni, de kb bármit meg lehet csinálni a recept alapján. A kérdésre a válasz: nem, ha mutat rá hajlandóságot, hogy segít majd.
2017. júl. 26. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

4 fele vagni egy paradicsomot?

Serpenyoben vizben halat fozni?

Tojasrantottat sutni 1 perc alatt?

En se csinalok tobbet,mert Paleozok.

:D

N

2017. júl. 26. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam nem hátrány.

Eleinte a párom is csak kuktáskodni szokott a konyhában, aztán nagyon hamar belejött.

2017. júl. 26. 23:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes.

Szerintem ha a szüleiddel élsz, akkor most is megteheted, hogy tanulsz.

Ha meg egyedül laksz, akkor vagy máris tudsz valamit, vagy már éhen haltál.

2017. júl. 27. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!