Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek nektek bejönnek a magas, szálkás srácok? 202 cm vok és 84 kg 18/F
19:08as vagyok!
Köszi kérdező! :)
Amúgy lehet vmi abban, amit az uccsó válaszoló mond, de azért nem erről van szó, hanem a kérdező sztem arra gondolt, h általánosságban be-e jönnek a lányoknak az ilyen alkatú pasik. És nemhiszem, h mondta volna, h lenne valami baja.
202centi?Az igen!:D Bár csak én lennék akkora:(
Bejön a lányoknak ha egy pasi jó magas, hidd el!
Próbálkozz nyugodtan, kevés csaj utasítana el egy ilyen magas pasit, nekik ez az egyik dolog ami nagyon számít egy férfiban.
19:08as vagyok!
És sztem igaza van az uccsó válaszolónak. Ez elég fontos a lányoknak, mármint a magasság. De mivel szerencsére a lányok sem egyforma magasak, tehát mindenkinek más jön bem. :)
nekem bejönnél így test alakatra a leírtak alapján :)
persze nem a magasság a legfontosabb, de azért ne legyen kisebb nálam a pasi :D főleg mivel nem vagyok valami törékeny kis teremtés.szóval..
én 170 cm vagyok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!