Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól hány éves volt a legnagyobb korkulonbseg köztetek es a pasitok közt? Inkább fiatalabb vagy idősebb pasik jönnek be jobban? Most mennyi vagy? Milyen korosztály jön be?
7 év volt a pasi javára a legtöbb.
Az én javamra a legtöbb 3,5 év volt.
A saját korosztályom megfelel + max 5 év, nagyon max +7-8, emberfüggő, de 35 felett egyáltalán nem érdekelnek.
Randiztam nálam fiatalabbakkal is 1-3,5 év, de nem nagyon jöttek be hosszú távon, elég gyerek agyú, idétlen pasik voltak.
25l
Bár nem lány, hanem nő vagyok, azért válaszolok.
Tegnap óta 40 éves vagyok, elvált.
A volt férjem 3,5 évvel volt fiatalabb nálam.
Jelenleg a 36-49 közötti korosztályt gondolom kb magamhoz valónak, de azt tapasztalom, hogy a férfiak 30-60 között gondolják úgy, hogy jó lennék nekik :)
59%
Igazad van. Nem nyújt többet mint egy 25 éves de számomra vonzóbbak.
A tapasztalat miatt is.
Idősebb, most a legnagyobb.
Én 28 ő 34 éves. :)
Kifejezetten nem vonzanak a nálam fiatalabb pasik, szóval elméletileg azt mondanám, hogy minimum egyidősek legyünk. Ehhez képest úgy alakult az életem, hogy 2 férfit szerettem úgy igazán, az egyik az exem, 1 évvel fiatalabb nálam, a másik a férjem, aki másféllel fiatalabb, mint én. A nagy átlagot elnézve viszont 35 körül keresgélnék főleg, egyszerűen jobban tetszik az a korosztály, férfiasabbak (az átlag, nem mindenki). Ezek a szőrtelen, ecsetfrizurás huszonéves pasik nagyon nem jönnek be. Persze van a huszonévesek között is férfias nyilván, pl a férjem is az, pedig még nincs 28. Szóval azért a kor nem döntő szempont, ami látszik is abból, hogy alapvetően a minimum 5-6 évvel idősebbek jönnek be, ehhez képest egy nálam fiatalabbhoz mentem hozzá.
N29
Eddig egy párom volt, ő 5 évvel idősebb nálam. Ahogy észreveszem, ált. a nálam 5-10 évvel idősebb korosztály jött be mindig is, ritkábban 10-15 évvel idősebbek, még ritkábban 2-5 évvel idősebbek. A nálam fiatalabbak soha.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!