Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól hány éves volt a legnagyobb korkulonbseg köztetek es a pasitok közt? Inkább fiatalabb vagy idősebb pasik jönnek be jobban? Most mennyi vagy? Milyen korosztály jön be?
15 év volt a legnagyobb korkulonbseg.
Most 26 vagyok.
Az idősebb férfiak jönnek be.
ott h én 26 vagyok, az meg 36 (majdnem) :D
10 év b+...ne mond h se potenciában se semmilyen szinten nem számít 10 év!
de ezek szerint mire 35 leszek, majd én is emgkapom a 20 as porhanyós p/*/ncikat..vagánykodva a cabriommal, fuxommal, meg a tetoválás.napszemcsi stílussal.
26 eves vagyok, a 24-28 kozottiek jonnek altalaban be, a parom iden tolti a 25-ot. A legnagyobb korkulonbseg az exem volt, o 3 vagy 4 evvel idosebb volt nalam.
A korombelieket szeretem, de az itt a nagy korkulonbsegek miatt hisztizo ferfiak helyett en is inkabb elobb osszejonnek egy aszott 90 eves, fogatlan oregemberrel :D
12
Én nem a pénzért voltam a párommal.
Hülyeség, hogy egy fiatalabb csaj csak a pénzért van érett férfival.
ilyen stílus? modzulj már ki a buborékodból, és nézz ki az utcára :D
amugy megsúgom..stílus ide, stílus oda, pénzel bárkit megkaphatsz! bárkit! még Téged is! :D
ja akkor magyarázd meg mit nyújt a pénzen és egzisztencián túl neked egy 35 éves, amit egy 25 éves nem tud megadni!
"érettséget, meg férfiasságot"? na ne nevettes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!