Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet boldog egy házasság, ha az intimitás terén nagy különbségek/összezördülések vannak?
Gondolok arra, ha adott egy közel tökéletes kapcsolat, szeretitek egymást, megbíztok egymásban, tökéletesen megvagytok és úgy érzitek szívesen alapítanátok családot, de a szex nem az igazi, ott mások az igények és elképzelések és rahednyi konfliktus van ebből.. Én vagyok a "szenvedőbb" fél.
Viszont a másik fél részéről, komoly szándékkal felmerült a házasság jövőre és utána közvetlenül a gyerek is.
Bennem megállt az ütőér, nem tudom, hogy érdemes -e így leélni egy életet vagy ideje továbbállni?
Nem érzem helyesnek, hogy ennyire "szexcentrikus" legyek, olyan ösztönlénynek érzem magam, ezért vagyok bizonytalan, hiszen minden működik, minden rendben, lehet nekem kéne jobban alkalmazkodnom és elvárásokat csillapítanom magamban? :(
Szükségem lenne valami jó tanácsra.
Ha a párodnak megfelelés kényszere van az ágyban mert teljesítenie kell, akkor nem lennék a helyében, ennél rosszabb dolgot el sem tudok képzelni. Huzamosabb ideig ez így biztosan nem fog működni!!!
A helyedben lezárnám a dolgot és tovább lépnék, viszont a történtek után kényesen odafigyelnék a következő partnerem kiválasztásánál a jó szexre,mert ha nem találsz valakit rövid időn belül nagyon ingerült leszel. Félre ne érts, tudok olyan férfit ajánlani akivel biztosan élveznéd a szexet(szerintem neked sem okozna problémát), de mellette soha nem feküdhetnél le nyugodtan egyedül.
Ez értékrend kérdése, ha ez számodra fontos és meghatározó, akkor ne rabold tovább a másik idejét,nem tudta átvinni a lécet, majd keres mást akinek megfelel. Az elmondásod alapján elég jó esélyei vannak, nem kell miatta aggódnod, inkább azzal kell foglalkoznod, hogy találj egy szexcentrikus megbízható partnert.
40F
Pontosan egy éve.
Rettentően féltékeny, mert érzi, hogy "baj" van és ezért mindig feszült, hogy biztosan meg fogom csalni és el fogom hagyni..Na és ez rettenetesen bomlasztja a kapcsolatunk.
Nem fogok azért szünetet tartani, hogy hivatalosabban csaljam meg, ne viccelj már :D
Megcsalni sem akarom.
Olyan férfi sem kell, aki mellett nem feküdhetek le nyugodtan aludni. :(
Ülj le EGYEDÜL és komolyan, nagyon komolyan tedd fel magadnak a kérdést: képes leszek ezt x évig (nem kell hosszú távon gondolkodni 2-3 év is elég) csinálni?
A válaszod megmondja, mit tegyél, ha "nem", akkor hagyd ott. Ne kertelj, mondd el, mi baj, de ne gyengülj el, hanem lépj le.
Hosszútávon ez le fog rombolni mindent köztetek.
A jó szex ugyanis nagyon összeköt két embert, míg ha csapnivaló, az teljesen szétzilál egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!