Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztetek már így vagy csak én vagyok rosszul összerakva?
Fél év után még nem feltétlenül érzi az ember. Én 3 év után sem éreztem ezt az előző pasimnál, pedig tudtam, hogy terveznék vele akár életem végéig. (Más miatt lett vége, irreleváns ennek szempontjából!)
Lehet egyszerúen még magát a házasságot nem érzed, hogy mint ember, elégge készen állsz rá. Én pl 22-23 éves koromban kifejezetten tiltakoztam ellene, most 29 évesen már érzem, hogy el tudnám képzelni.
Meg csak fél éve jártok, még ki kell ismerd, útközben alakulhat. :)
#4-es gondolom romantikus filmek alapján szocializálódott, ahol fél perc beszélgetés után tudják a papírmasé szereplők, hogy ők márpedig mindhalálig szeretni fogják egymást, ah!
Fél év után még korai is lenne a házasság, kell még pár év, hogy kialakuljon a kötődés.
Úgy voltam vele, ahogy az előttem írók is, fél év után még meg se fordult a fejemben a házasság gondolata. Csak halványan vonalazódott valami közös jövő felé vezető gondolat, kb. ahogy neked is, hogy szívesen lennék vele még pár évig, de ki tudja, talán életem végéig is, erre is láttam esélyt, de nem gondolkoztam ezen sokat.
Van olyan kapcsolat, ahol kb. fél év után házasodnak is, annyira biztosak benne az első másodperctől kezdve, és működik. De ez a ritkább
Szerintem teljesen normális, ami most benned van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!