Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy-két "nevelő jellegű" megálljt parancsoló pofon tényleg nem fér bele egy kapcsoltba?
Barátnőm neki állt hisztizni, amúgy is elég hirtelen habitusú, néha már úgy viselkedik mint akinek kinőtt a férfiasság a lába között.
Összekaptunk rendesen, ő neki állt engem ököllel ütlegelni, erre én lekevertem neki két pofont, hogy állítsa már le magát, tudja hol a helye.
Erre nekiállt sírni, összeszedte a holmijait és lelépett.
Soha nem ütöttem meg nőt, de most nagyon kihozott a sodromból. Elmondott minden szar embernek, hogy nálam csak ezerszer jobbat találhat aki rendesen megbässza, és hasonlók.
Közben meg min. havi 100 ezret költök rá, hogy az "igényei" ki legyenek elégítve, de én vagyok a szar.
Érthető volt a kiborulásom nem?
Egyenjog van kérlek: senkinek sincs joga megütni a másikat és senki sem köteles tétlenül tűrni, hogy verjék.
Aki fizikai síkra terel egy konfliktust, az viseli is érte a felelősséget.
Adekvát választ kapott. Ennyi a történet.
" A két pofont azért kapta, hogy észhez térjen"
😁 arra elèg lett volna egy pohár vizet a kèpèbe borítani...
Nem fér bele.
Nem neked kell nevelni, hanem a szüleinek.
21/L
Nem megütni kell, hanem lefogni, és míg megnyugszik, úgy tartod, aztán beszélsz vele.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!