Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rájöttem ma, hogy párom tartja a kapcsolatot egy lánnyal, mindketten nagyon tetszenek egymásnak, és idáig csak azért nem feküdtek le egymással mert nem volt rá alkalom.
Figyelt kérdés
Ezt Ők mondják mert rájuk bizonyítottam. Párom állítólag kirúgta a lányt, mert hogy nem akar engem többet ilyen helyzetbe hozni, és helyre akarja hozni a családját (van egy kislányunk is) Hihetek neki hogy tényleg nem volt semmi komolyabb és hogy meg fog változni? Annyira el vagyok keseredve, ilyen bánatos még sose voltam.Úgy érzem hogy összeomlott az egész életem!2008. okt. 18. 12:40
1/6 anonim válasza:
A saját életedet csak Te rakhatod rendbe, ne várd, hogy mások, főleg teljesen ismeretlenek hozzák rendbe.
2/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem várom hogy más oldja meg a problémáimat. Csak egy kis segítséget szerettem volna kéri, hasonló tapasztalatokat, és egy kis biztatást.
2008. okt. 18. 12:49
3/6 anonim válasza:
Ha a párod tenni akar érted: pl. kihajítota a másikat - akkor szerintem te is szavazz neki bizalmat.
Figyelj oda rá, nehogy ismét elcsábuljon - és gondolkozz el azon is, te mit rontottál el. Beszéljetek többet erről is, meg másról is.
4/6 anonim válasza:
üljetek le beszélni, hogy miért tette, miért volt erre szüksége, mi az, amit tőled nem kapott meg. ha úgy érzed, az itt felmerült problémákat meg tudjátok oldani, akkor maradj vele; ha nem, akkor váljatok el.
5/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb dolog elválni.Ha szereted a párod harcolj érte.Magadért,hogy a szerelmed veled maradjon,és a kislányodért akinek kell az apukája,és nem lenne jó ha idegen nők hurcolásznák a közös gyereketeket.Ha kell keresd meg azt a nőt és beszélgess el vele,először szépen ha másképp nem megy durván!Ne tegye tönkre a házasságodat,a kislánytól ne vegye el az apját.Ha kiderül is ne foglalkozz vele,mond azt a férjednek hogy azért van mert szereted és nem akarjátok elveszíteni.Valószínű nem azt a nőt fogja választani a családja helyett,hacsak nem feladod és nem harcolsz érte.
6/6 anonim válasza:
ha nem is elválni, de én a helyedbe nem beszélnék vele egy jódarabig, ilyet nem lehet csinálni senkivel, óó megígérte h nem hoz többet ilyen helyzetbe, de mégis megtette, gondolkozott volna előbb. hagyd magára had érezze hogy milyen rossz nélküled, és akkor talán megváltozik, de szerintem most mindenképp hagyd magára egy jó időre, és nem kell az első szavára megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!