Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak bejönnek a fiúsabb lányok?
szerintem haverkent igen, de nőként nem annyira
abban, hogy nőneműek vagyunk én épp azt élvezem, hogy nők vagyunk :D volt olyan korszakom is, hogy fiusabb voltam, aztan rajottem, hogy nőies nőnek lenni sokkal jobb.
amugy meg viselkedj ugy, ahogy jol erzed magad :)
Kedes kérdező elárulom neked hogy én lány vagyok.. de az összes barátom a pasim szüleim ismerősök szal mindenki azt mondja h fiú lány vagyok..pedig nem fingok nem böföngök meg semmi.. csupán annyi h nem hordok miniszoknyát amiből kint van a seggem meg olyan felsőket amiből kint a mellem.. csak egyszerűen a sport a mindenem..és ezért eléggé olyan alakom van.., a tv-ben nem azt nézem hogy mi a legujabb ruha trendi hanem mondjuk foci autóverseny meg stb.. meg ha lehet választani h ruhát megyek venni vagy foci meccsre egyértelmű h foci meccs... meg nem nyafogok ha letört egy körmöm.. meg nem a hajammal vagyok elfoglalva meg a sminkemmel minden másodpercben.. szóval ezzel csak annyit akkartam mondani hogy nem csak azok a fiús lányok akik finganak meg stb.. persze ez csak akkor ha ezek a témák érdekelnek téged.. Reméélem tudtam segíteni
Puszy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!