Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megengedtem neki, hogy másokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedtem neki, hogy másokkal is szexeljen, de mégsem tartja be a szabályokat?

Figyelt kérdés
A párommal megbeszéltük, hogy nyitott kapcsolatban élünk tovább. A szabály az volt, hogy alkalmi kapcsolatba belemehetünk másokkal (1 éjszaka), ő viszont külföldön van egy kolléganőjével munkaügyben már 5 napja, és beismerte, hogy minden nap szexelnek (mert miért ne, ha velem úgyse tud addig), és hogy ez úgyis csak szex, miért nem fogadom el. Nem tudom elhinni, hogy ennyi együtt töltött nap után nem alakul ki egy minimális érzelmi kötődés sem közöttük, és hogy ha tehetnék nem folytatnák tovább...Gondolom itt már a szakítás az egyetlen lépés, mivel teljesen semmibe vette, amit megbeszéltünk, és még azt sem fogja fel, hogy mi a probléma ezzel. Az sem érdekelte különösebben, hogy sírtam a telefonban, amikor elmondta. Ti mit tennétek és hogyan? 30N 32F
2017. júl. 23. 10:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én még nem éltem a lehetőséggel. Őszintén szólva, tényleg nem az én vágyam volt ez az egész, csak belementem az ő boldogsága érdekében. De rá kell, hogy jöjjek, hogy sajnos valóban így van, aki már nyitni akar, nem szeret. Számomra sem voltak már a fellegekbe emelőek a szexuális együtt létek, de én nem ilyen végső megoldást szerettem volna. Amint visszaérkezik, véget vegetek a dolognak, hiába szorul össze a gyomrom a gondolattól is.
2017. júl. 23. 13:55
 22/26 anonim ***** válasza:
Értem. Egy próbát talán megért :/
2017. júl. 23. 14:09
 23/26 anonim ***** válasza:
45%

#21, és még mindig halogatod.... meg fog dumálni, hogy jobb ez így neked, mint sehogy, - pedig nem.

Egy ilyen helyzetben szakíthatsz telefonon, mailban, sms-ben, nem fog összetörni a szíve, azon ne aggódj.

2017. júl. 23. 14:19
 24/26 A kérdező kommentje:
Még amúgy is kénytelen lennék látni őt, mivel együtt élünk. Nem fog rádumálni, hogy ez így jó, nagyon megbántva és megalázva érzem magam, az utóbbi időben az önbizalmam is rengeteget csökkent emiatt, hogy új nőkre vágyik, azt pedig nem várom meg, hogy egy utolsó lelki beteggé váljak, aki már nem képes felállni.
2017. júl. 23. 14:52
 25/26 anonim ***** válasza:

eleve nem szabadott volna belemenni, ha ennyire rosszul érintett már a gondolat is, hogy más érdekli.

az meg milyen hülye szöveg már, hogy ha belement a nyitott kapcsolatba, akkor ne sírjon, lol. :D

van egy ilyen elfogadott egyezmény, hogy akik nyitott kapcsolatban élnek, azok csak így és úgy tehetik? :D

meg lett beszélve, hogy egy nővel csak egyszer. ezek után már nincs kérdés, hogy rosszat csinált-e.

azt gondolta, hogy ha már abba belementél, hogy megcsaljon, akkor majd ezt is lenyeled az ő boldogsága érdekében ugye. elég hülye lennél, ha megtennéd.

mondd el mit gondolsz róla, dobd ki, és többet ne menj bele ilyenbe, mert biztosan nem neked való.

2017. júl. 23. 17:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Miért nem szakítottatok már rég?Gyereketek van,vagy mi?
2017. júl. 23. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!