Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóltam a barátnőmnek, hogy fogyjon le, mert olyan mint egy malac?
A barátnőmön sok a felesleg 😞 170 centi magas és 78kiló.
Megkértem,hogy változtasson az életmódján, mert csak hízik. Most tömi magába a fagyikat, cukros italokat és egy két kilót hízott.
Szóltam neki, elment miattam edző terembe. Pár hete csinája csak, de még eredménye nincs és nem is lesz,mert sokat eszik még mindig. Kértem a héten,hogy ne egyen össze vissza, akkor kicsit visszább vett.
Ma meg írt nekem egy nagyon hosszú smst. Azt írta,hogy egy barátja sem fogadta el a testét, mert kicsit husisabb. Állítólag tőlem nem ezt várta stb.
Tényleg keményen edz és láttam,hogy vette a salátàkat, barna kenyeret amit nem is szeret. De csak miattam akar fogyni? -.- Sírt is, még ő akar velem szakítani. Nem bírja elviselni,hogy ilyen szintű megalàztatásban van része! Most azért,mert mondva lett neki,hogy husos és fogynia kéne? Ezért végig zokogta a félnapot.
Meg bevörödve étkezik. Enni nem akar előttem, mert egyszer mertem neki szólni,hogy ne egyen úgy mint egy malac. Erre most már inkább nem eszünk együtt. Amikor reggel láttam,hogy tömi magába a száraz pirítóst akkor meg elpirult és mondogatta,hogy nem evett sokat csak két szeletet. Úgy csinál mintha rá erőszakoltam volna.
A végére megjegyezném már a jegyesem és amúgy meg szeretem őt csak azt nem,hogy lassan akkor mint egy kisebb malac. Én helyesen táplálkozom, sportolok. Ő sosem mozgott, holott kértem párszor,hogy jöjjön velem futni, nem inkább otthon feküdt. -.-
Miért baj,hogy mertem neki mondani,hogy dundika lett? Tisztára úgy csinál mintha csak miattam csinálná. Ő nem akarna fogyni?
Akkora mellei lettek..nem rosszból, de alapból lógtak neki, tele volt hízás jelekkel. A hasán is volt felesleg a feneke meg? Nem is volt neki olyan mint egy tejes zacskó. De szeretem őt, főleg a belsője miatt lettem bele szerelmes. A külseje sem zavart,nem kell topmodellnek lennie, de most dobott fel magára nem keveset..
F/27
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy, ha eddig se mozgott, gondolom már az elején feltűnt neked, hogy ő inkább a lustábbak és az egészségtelenebb életmódot folytatók közé tartozik, akkor miért maradtál mellette?
Akkor az elején jó volt minden, pedig feketén-fehéren tudtad, hogy lusta, most hogy meg látod a következményeket ennek az életvitelnek már nem tetszik?
Figyelj, ha önszántából nem hajlandó arra, hogy az egészségéért tegyen, mert nem látja be, hogy ez nem vezet jóra, te fejen is állhatsz, hiába fogod neki adni a jó tanácsokat, nem fog sikerülni elérni a célt.
Ha bármit is fog tenni, azt csakis a te kedvedért, elvárásaidért fogja tenni és nem önmagáért, addig, míg be nem látja, hogy csak jót szeretnél neki.
Tényleg, csináljatok mindent közösen, így legalább nem fogja azt érezni, hogy meg akarod őt változtatni gyökeresen a saját képedre.
Nálunk vidéken van egy mondás.
Vigyázz az éhes mangalicával, mert megeszik előled mindent.
Cső tesa!
Ha neked már nem mell megadod a számát?
Köszke
"A nőket nagyon-nagyon érzékenyen érinti, ha kritizálják őket a testükkel kapcsolatban. Hidd el a barátnőd anélkül is tudja, hogy dundi, hogy te mondod neki, minden hibát lát magán!"
1. lehet, hogy igazad van, DE akkor miért nem tesz semmit, hogy lefogyjon, ha látja a hibákat? lustaság?
2. lehet, hogy nem látja azokat a hibákat, amiket a kérdező
3. ha érzékenyen érinti, akkor elismeri, hogy ott problémák vannak, de akkor miért nem tesz semmit a problémák ellen?
4. mond meg az igazat és betörik a fejed, tudtommal egy jó párkapcsolat titka az őszinte nyílt kommunikáció
"pedig feketén-fehéren tudtad, hogy lusta"
ez mennyire diszkriminatív!
csak azért, mert nem sportol, rögtön lustának nevezed???
szerinted erre az izomagyú faszra, aki a kérdező, ki most, főz, takarít???
mert szerintem a disznónak és lustának csúfolt nője!!
Sose értettem, hogy az ilyen férfi mit akar egy olyan lanytól.
Teljesen eltér az életmódjuk.
Szerintem titokban élvezik, hogy alázhatnak valakit.
lusta mozogni, de zabálja a sok sz..rt, akkor szerinted nem lesz valaki elhízott?
meg is érdemli a lusta jelzőt
nehogy ne legyen már valakinek heti fél-egy óra ideje arra, hogy egy kicsit mozogjon!
a testmozgás jó stresszcsökkentő is egyben!
két kajafőzés között is lehet végezni néhány tornagyakorlatot! tudom, ezt csinálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!