Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom jól, hogy egy normális kapcsolatnak nem így kéne működnie? Vagy valóban velem van a baj, és nekem kellene változnom?
Akkor itt van a probléma igazi gyökere. Ő nem érzi, hogy kellően törődve van vele, ezt pedig a veled való kompromisszum helyett félrelépéssel orvosolja.
Bizalomvesztés miatt részedről is érthető, hogy tehernek érzed a szoros kapcsolatot.
Innen már nagyon nehéz a visszatalálás.
Kedves kerdezo!
Amint mar elhangzott, en is azon a velemenyen vagyok, hogy nem varsz el tul sokat. Mint mondod, amikor sportnapod van, akkor is este 8tol egyutt vagytok, szoval nem is ertem, miert kene minden nap munka utan kizarolag a baratnoddel lenni. Meg ha kisgyereket nevelnetek is, akkor is azt mondanam, hogy ha nem is ilyen intenzitassal, de jogod van kikapcsolni, feltoltodni, persze, ha a parodnak is meglenne cserebe a lehetosege kikapcsolni a gyereknevelessel jaro mokuskerekbol. En meg pluszban ertekelnem is, hogy a szabadidodben sportolsz, mert lehetnel otthpn, kvazi a baratnoddel, ugy hogy kozben videojatekot jatszol lefekvesig, vagy kocsmazassal is tolthetned az idot.
Azonban a baratnod maskepp gondokodik. Nem irtad, hogy probaltatok orvosolni a problemat. Milyen konkret javaslatok voltak a kompromisszum erdekeben?
Amit meg kerdeznek - azt mondod, neki nincs hobbija. O mit csinal mig te nem vagy otthon? O dolgozik, vagy tanul napkozben? Es mit var el pontosan toled - mit ert azalatt, hogy legyel vele? Beszelgetni akar, vagy filmrztek, vagy csak ugy elvagytok egyik a masik mellett? szoval mit csinaltok az egyutt toltott idoben?
Ahogy en a helyedben orvosolnam a problemat: igyekeznek segiteni neki hobbit talalni. Lehet nem erdekli a sport, de szivesen olvas, vagy nyelvet tanulhatna, annyi mindent lehet csinalni. Tippeket adhatnal, mivel is tolthetne ki az idejet, mig te nem vagy otthon.
Probalnam vele megertetni, hogy a minoseg fontosabb, mint a mennyiseg. Lehet egesz nap egyutt lenni, es nem figyelni a masikra, meg lehet napi fel ora teljes odafigyelest szanni a masikra.
Ahhoz, hogy erre a kérdésre korrekt választ lehessen adni, többet kellene tudni a kettőtök kapcsolatáról. Hiszen kapcsolat és kapcsolat között nagyon nagy különbség tud lenni. Az egyikben jól elvannak a felek, de nagyjából ennyi, a másikban az egyik (vagy mindkét) fél szinte fuldoklik a párja nélkül. Van a szerelemnek olyan mélysége, ami erre predesztinálja a benne "szenvedőt".
Ha esetedben erről van szó, akkor az idő megoldja a dolgot, de ha a barátnőd beteges ragaszkodásáról, az már komolyabb beavatkozást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!