Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom jól, hogy egy normális kapcsolatnak nem így kéne működnie? Vagy valóban velem van a baj, és nekem kellene változnom?
Előttem már leírták páran, osztom én is azt a véleményt, hogy egyszerűen csak mások vagytok, mások a prioritások, és ezért nehezebb közös megoldást találni, valaki mindig szenvedni fog, sőt, többnyire mindketten.
A gond az hogy ha sikerül is most valami köztes állapotot létrehozni,akkor borulna minden ha lenen közös gyereketek. Ugyanis neked akkor is szükséged lenne én-időre, sportra, viszont ő otthon lenne a babával és ez még egy ilyen téren kiegyensúlyozott kapcsolatot is megvisel. Mert akkor még inkább szüksége lenne rád, neked pedig le kellene mondanod a sporttal, hobbival töltött idő egy részéről. Szóval ha nem álltok egyformán ehhez a kérdéshez, akkor ez mindig gondot fog okozni, sajnos. Nem tudom, mi lenne a jó megoldás.
Kedves 11-es válaszoló:
Pont, hogy én is megpróbálok minden tőlem telhetőt, hogy neki is jó legyen és minél többet legyünk együtt. Mindig is őt helyeztem előtérbe, ezért csökkent le nagyon a sportolások száma az életemben. Azonban ha csak ebből állna a hetem, hogy munka és utána hazamegyek, abba én beleőrülnék. 1 óra mozgásról van szó és az sem minden nap. Az a baj, hogy neki nincsen hobbija. Szerintem valahol kicsit önzőség elvárni, hogy ha végig veled foglalkozzon a barátod/barátnőd, minden mást félretéve.
"Mondjuk te egy heten nem 4x akarsz kikapcsolodni csak 2x,cserebe o arra a ket alkalomra tovabb "enged el" es nem hisztizik tobbet. "
Nekem ez olyan fura. Egyáltalán nem így képzelek el egy kapcsolatot, hogy a másik "elenged".
"egyáltalán nem így képzelek el egy kapcsolatot hogy..."
na itt a kulcsmondat: nem így képzeled el, nem hozzád való a barátnőd. olyan pár kellene neked, aki hasonlóan áll a kapcsolathoz, akinek nem "elengedés" és nehéz kompromisszum a te heti 4 sportolásod, hanem magától értetődő, mert neki is van igénye külön tevékenységekre. tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de sose lesztek így boldogok, sajnálom... ha nem megy neked a lemondás ezekről a dolgokról - ami érthető, hisz ki tudná ezt gond nélkül megtenni? - és a barátnőd se képes arra, hogy megváltozzon hipphopp egy független és toleráns nővé (ami nem így működik), akkor el kell engedni egymást. muszáj választanod... keservesen szomorú helyzet, de egyikőtök sem tehet róla.
az egyik előző válaszoló sajnos nagyon jó szempontot vetett fel azzal, hogy ha már így is döcögősen megy, akkor a gyerekvállalással tényleg borulna minden, mert az még egy e szempontból harmonikus kapcsolatnak is igazi próbatétel.
én pont olyan vagyok mint a barátnőd, a párom pedig nálad jóval ragaszkodóbb, és még így is vannak konfliktusaink....
egyikőtök se kényszeríthető a megalkuvásra, ezt el kell fogadnod. :(
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!