Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sajnálja tőlem, amikor ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálja tőlem, amikor ő ajánlotta fel?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt, 2 hónapja volt a szülinapom, amire azt mondta, hogy az ajándékom, hogy elvisz vacsorázni egy konkrét étterembe, viszont a szülinapom napjára nem volt már asztal, így azt mondta, hogy majd bepótoljuk. Azóta nem történt semmi. Már felhoztam neki néhányszor, hogy melyik nap lenne alkalmas elmennünk oda, de mindig csak annyit mond, hogy majd megbeszéljük, majd visszatérünk rá. Sajnálná rám azt 4-5 ezer forintot, amibe kerülne ez a vacsora? Magára rendszeresen költ minden felesleges dologra, cigi, pia, ilyen-olyan koncertek, ruhák stb... Én a szülinapjára egy drága dologgal leptem meg, amire vágyott, és mindig kap tőlem kedvességből apróságokat. Ez viszont nagyon rosszul esik, hogy ezt a vacsorát eleve ő ajánlotta fel, most meg mindenhogy próbál kibújni alóla...Illetve újabban, ha nincs nála készpénz is, mert általában kártyát használ, és ahol nem lehet vele fizetni, tőlem kér, hogy majd megadja, de már lóg legalább 10 ezer forinttal ilyenek miatt.. ezt is szóba hoztam, azt mondta, hogy majd legközelebb vesz le pénzt, de erről is semmi hír.. Ti mit tennétek? Valószínűleg már csak ki akar használni? én 28N, ő 29F
2017. júl. 19. 00:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezeket a suttyokat komolyan honnan szeditek...?
2017. júl. 19. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
És miért nekünk mondod ezeket? Őt kérdezd. És ne fogadd el, ha le akar rázni. Legyen világos neki is a probléma és reagáljon rá.
2017. júl. 19. 09:12
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

9-es röhögj csak, én hosszútávon csináltam, nem vicces. Elöször csak apróságok, aztán pár év után mindig sz van, ha közösen vesztek egy nagyobb értekü dolgot, ö mindig "elfelejti" megadni a felet, majd holnap, stb. A kajába évekig egy fillért sem ad különbözö indokokkal. Aztán ha félévente egyszer elmegy bevásárolni elvárja, hogy piedesztálra emeld. Mellette meg azzal szekál, hogy hova szórod a pénzed, neki bezzeg mennyivel több van. Minden programot felvet, majd az utolsó pillanatban lemond, hogy ah én ezért nem fizetek. Te meg már annyira szeretnél menni, hogy azt mondod, jó, akkor fizetek én.

Kérdezö: Én adnék neki egy utolsó esélyt, konkrétan megmondva, hogy szeretném, ha csütörtökön bepótolnánk a szülinapom.Ha lelkes és intézkedik jó. Ha megint húzza, akkor rakd ki. Nálunk is így volt. Mindig úgy intétze, hogy megkapjam az ajándékom, de örömem ne sok legyen benne. Fancsali képpel jönni a programra, durcázni, stb. Sokkal, sokkal hamarabb kellett volna kiraknom, nagyon elszaladt vele a ló, azt hitte, hogy neki bármit lehet ebben a kapcsolatban.. Undorító, amit egyesek megengednek maguknak..

2017. júl. 19. 09:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyítóval kerested? Nagyon gáz, hagyd ott. Csodálom, hogy eddig is bírtad!
2017. júl. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!