Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálja tőlem, amikor ő ajánlotta fel?
9-es röhögj csak, én hosszútávon csináltam, nem vicces. Elöször csak apróságok, aztán pár év után mindig sz van, ha közösen vesztek egy nagyobb értekü dolgot, ö mindig "elfelejti" megadni a felet, majd holnap, stb. A kajába évekig egy fillért sem ad különbözö indokokkal. Aztán ha félévente egyszer elmegy bevásárolni elvárja, hogy piedesztálra emeld. Mellette meg azzal szekál, hogy hova szórod a pénzed, neki bezzeg mennyivel több van. Minden programot felvet, majd az utolsó pillanatban lemond, hogy ah én ezért nem fizetek. Te meg már annyira szeretnél menni, hogy azt mondod, jó, akkor fizetek én.
Kérdezö: Én adnék neki egy utolsó esélyt, konkrétan megmondva, hogy szeretném, ha csütörtökön bepótolnánk a szülinapom.Ha lelkes és intézkedik jó. Ha megint húzza, akkor rakd ki. Nálunk is így volt. Mindig úgy intétze, hogy megkapjam az ajándékom, de örömem ne sok legyen benne. Fancsali képpel jönni a programra, durcázni, stb. Sokkal, sokkal hamarabb kellett volna kiraknom, nagyon elszaladt vele a ló, azt hitte, hogy neki bármit lehet ebben a kapcsolatban.. Undorító, amit egyesek megengednek maguknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!