Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély, hogy fiú és lány közötti barátságból (vagy csak ismeretségből) később újra vonzalom legyen?
Szóval a következő a helyzet:
Van egy csaj. Vonzódott hozzám korábban. Most én hozzá, bár ő most már barátkozna. Belementem, bár szar volt azért...
És észrevettem rajta, hogy neki sem megy ez a barátkozás, olyan dolgokat tett, amik arra engedtek következtetni, hogy újból vonzódik hozzám.
Ám msot megint vmi változott a viselkedéséből. Kerül. Pedig nem mondtam, és nem is csináltam semmi olyat.
Szóval előfordulhat, hogyha most nem is, de ha legközelebb újra összetalálkozunk, újból érdeklődni fog irántam?
Barátok nem vagyunk..ezt teszem hozzá...
Hát barátok nem vagyunk. Úgy vettem észre rajta nemrégiben, hogy ő is vonzódik hozzám. Aztán most meg kerül.
Ez most vagy vmi taktika, hogy én is érdeklődjek utána (mivel én picit mellőztem), vagy az ellen küzd, hogy bármi legyen köztünk. Hogy miért küzdene? Mert van egy szétesőben lévő másfél éves kapcsolata. Én meg csak belecsoppentem ebbe az egészbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!