Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon feltekeny vagyok a baratnomre, ertheto az ok amiert?
Figyelt kérdés
A baratnom mielott megismet 1 evig nem volt baratja, 1 ejszakas kalandja kozbe nem volt mert vagy komoly vagy nem jon ossze. Ma elutazott egy par baratnojevel a baratnoi szuleihez 2 napra, meg van egy fesztival. Eddig minden nap beszeltunk eleg sokat. Gondoltam ma nem irok annyit, mivel hadd szorakozzon. Reggel joreggelt hogy aludtal, delben elindultam, 4 kor megerkeztem, kuldott 9 fele 2 kepet, megkerdezte hogy hogy vagyok, es most este joejt. Megkerdeztem mi van most vege vagy mi? Anyit nem mondott egesz nap hogy szerelmem, vagy szeretlek, vagy egy puszit kuldeni, vagy felhivni, es kerdeztem miert valtozotr meg. O nem valtozott meg, nem tudom miert hiszem azt. Hozza teszem, egesz nap aktiv volt messengeren ..., csak epp nekem nem irt. Lemerem fogadni a kolleganoivel vagy kitudja lehet par kollegaval is beszelt mint szokott.. mulkor ott aludtam nala ejszaka 11 kor kuldott egy kepet egy fiu neki.... nem tudom miert teszi ezt.?2017. júl. 15. 23:44
11/12 anonim válasza:
Hagyjad had érezze jól magát arra a 2 napra. Gondolom nem azért ment, hogy a telefonon lógjon egész nap és olvassa a rinyálásod. Foglald el magad, érezd jól magad te is.
12/12 anonim válasza:
Nekem is egész nap be van kapcsolva a messenger és mégis van,hogy nincs időm visszaírni.
Hagyd már élni azt a szerencsétlent és húzzál pszichológushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!