Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már együtt érzelmi analfabétával? Honnan tudtad, hogy az?
Azt hiszem, a srác, akivel 1 hónapja randizgatok, érzelmi analfabéta. Ő maga mondta egyszer, hogy nem tud érzelmekről beszélni, ami igaz is, mert sosem bókol, nem igazán kedveskedik, úgy beszélgetünk, mintha csak haverok lennénk...elég egoista, ha én dicsérem meg valami miatt, ingerült lesz, bunkón reagál, nem tudja kezelni. Keveset beszél, nem nyílik meg, úgy érzem, egy fal van körülötte. Az egyetlen mód, amivel érzést fejez ki, az az, hogy szeret összebújni, meg kézenfogva sétálunk...de kb csak ennyiből tudom, hogy együtt vagyunk.
Szerintetek ő érzelmi analfabéta, vagy nem vagyok neki fontos? Az ilyen ember képes egyáltalán a szerelemre? Azt is mondta, hogy pl féltékenységet sem érez soha és eddig nemis volt gyakorlatilag kapcsolata, csak max pár hónapos(én 20, ő 24). A családjával egyébként egész közvetlen és vannak barátai is, de az ugyebár más téma, mint egy párkapcsolattal járó kötődés, érzelmek.
Van ilyen,igen.
Ez vagy egy nagy csalódás után alakul ilyenné,vagy alapvetően otthon nem látta az illető,hogy az érzelmek milyen fontosak. Nagyon sokban befolyásol egy embert,hogy milyen családból jön.
A párom is ilyen,ha nem tudod elfogadni ezt,akkor nem egy az utatok.
Nekem is nagyon nehéz volt ezt elfogadni,néha a mai napig nagyon megvisel,de rengeteget beszélünk róla.
Mondd el neki ami zavar,az a legtisztább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!