Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A femináci/lelki sérült nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A femináci/lelki sérült nők, miért a férfiakon élősködnek? :o

Figyelt kérdés

Rengeteg olyannal találkozni manapság, hogy egy nő valahol sérelmeket szed fel, aminek a felelősségét nem tudja vállalni sem, hogy lehet hogy ő is felelős volt a dologért valahol, és utána menekül egy boldogító kapcsolatba, ahol mint egy eszközként használja a férfit arra, hogy túltegye magát a lelki sérelmein, és utána eldobja a mint egy tárgyat amit elhasznált. Vagy pedig őrli magát egy kapcsolatban, és közben szidja a férfi nemet, csak mert ő képtelen bármit is önállóan lépni, vagy cselekedni a saját életéért. Félreértések elkerülése érdekében, nem személyes tapasztalat miatt írom a kérdést. Tudom hogy a nők nehezebben oldják meg ezeket a belső konfliktusokat, és inkább kibeszélik és másokkal együtt próbáljál oldogatni vagy ilyesmi, de azért ez mégsem teljesen normális dolog, nem? Ha van egy problémája egy nőnek, akkor ő is tehetne valamit azért, hogy megoldja, ehelyett manipulálja a környezetét, és rajtuk éli ki minden sérelmét. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére nagyon sok értelmes nő is van.:)

Nos vélemények?

2017. júl. 12. 12:08
1 2
 11/15 lizzi77 ***** válasza:
65%

Te nem az a pali vagy, aki az első randin csak a csaj rúzsozott szájára tudott figyelni?

Nój fel, ez gyerekes gondolkodás.Tény, hogy a nők hamarabb kiadják magukból a problémáikat, ha beszéddel, akkor beszéddel.Nálunk ez a levezető csatorna. Sokkal jobb a férfiakénál, akik meg képtelenek kommunikálni a gondjaikról,érzelmeikről,inkább vívódnak egy olyan problémán hónapokig, amit egy nő két nap alatt kiad magából.Nem az a kérdés, hogy melyik a gyengeség jele, hanem ,hogy melyik a jobb?Továbblépni hamar, vagy energiákat lekötni hosszú időre?

2017. júl. 12. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

Mert azt hiszik, a feminizmus azt jelenti, hogy akkor nekik már mindent szabad.

Érdemes megfigyelni, csak addig kell nekik az egyenjogúság, amíg előnyük van belőle. Amint a kötelességekről esik szó, rögtön eszükbe jut hogy ők igazából gyönge nők...

Szánalmas képmutatás.

Ám meg ha ennyire gyűlölnek minket, férfiakat, akkor miért keresnek párkapcsolatot? Szerezzenek be egy rakat macskát, oszt élvezzék az életet.

2017. júl. 12. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Tényleg van olyan, aki egy kapcsolatot kötelesség és jogok alapján defeiniál? Tényleg sajnálok itt egyeseket. Egyébként meg ez az egész túl van dimenzionálva szerintem. Ha valami nem működik, akkor ki kell belőle lépni. Ha meg úgy mentél bele a dologba, hogy tudtad, hogy tényleg őt akarod, akkor elvileg már ismerted annyira, hogy nem lesz ilyen gond. Amíg csak azért mégy bele, hogy hátha segít megoldani a problémáidat, akkor nem inkább pszichológus kéne? Lehet, én vagyok egyszerű, mint egy faék. Mondjuk, én pasiban fogtam ki ilyet, nem is lett belőle semmi, ezt le lehet szűrni. A nőkről nem tudok nyilatkozni, velük nem akarok kapcsolatot. :P Szóval szerintem ha arról szólnának a kapcsolatok, amiről kéne, tehát érzelmekről, akkor ezek nem létező problémák lennének. De ez nem egy ideális világ.
2017. júl. 13. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Ööööö #13, a PÁRkapcsolat az 2 emberből áll jobb esetben, és pont attól működik, hogy mindketten tesznek bele. Tehát igenis vannak kötelezettségek. Az olyan kapcsolat, ahol az egyik fél nem több, mint a másik lábára csomózott ólomgolyó, nem is tart ám sokáig...
2017. júl. 13. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
De hát ez alap, nem?
2017. júl. 13. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!