Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom haverjait kedvelnem kell?
Figyelt kérdés
A barátomnak (23F) régóta van egy kialakult baráti társasága, sokat találkoznak, sok időt töltenek együtt. Ez engem nem zavarna, nekem is meg van a saját baráti társaságom. A baj az, hogy én nem kedvelem a barátait, és nem is szeretek velük lenni túl sokat. Gond az ha csak a barátommal akarok találkozni a barátai nélkül? Működhet így egy kapcsolat?
Én se várom el, hogy az én barátaimmal legyen ha nem akar. Sajnos nem sok közös van bennem és a barátaiban, nem is nagyon tudok mit kezdeni velük.
19L
2010. máj. 21. 12:20
1/3 anonim válasza:
Nem kell, de azért praktikus, ha megpróbálsz ott is vegyülni.És ő is a te csapatodban.
Működhet enélül is, csak egy idő után kellemetlen lesz, hogy nehéz programot szervezni, és többnyire a baráti társaság is fellázad.
2/3 anonim válasza:
ismerős helyzet, nálam is volt ilyen. a párommal elvoltam, de az ő barátait nem szerettem, valahogy nem az én társaságom volt, nem az én korosztályom, nem tudtam velük miről beszélni. de mivel a párom megkért, így megpróbáltam. úgy működött, hogy amikor velük voltunk, akkor próbáltam beszélgetni velük amiről tudtam, meg buliztam is velük, és hát az ital és a buli egész jól összehozott minket.. :) persze ez nem a legjobb ötlet, de azért próbálj meg velük beszélgetni, ismerd meg őket minél jobban. aztán ha nagyon nem jó velük, akkor egyszerűen mondd meg a párodnak, hogy ez van. attól működhet a kapcsolat, hogy a barátait annyira nem szereted. hidd el, tapasztalat. egy idő után, a barátok kicsit megkopnak (másfele költöznek, máshol tanulnak). már nem lesznek olyan fontosak, így ritkábban is fognak találkozni. ha nem megy, ültesd le a párod és beszéld meg vele, hogy akkor találkozik meg bulizik velük amikor akar, de téged hagyjon, hadd döntsd el, hogy kivel akarsz lenni. hidd el, ha normálisan megbeszélitek, akkor megfogja érteni. de azért te is próbálj meg mindent érte.
3/3 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy a barátok idővel megkopnak majd, mert már most külön városban vannak ,de ez gyerekkori barátság, amint van idejük találkoznak. Megpróbálok majd nyitni, de tényleg semmi közös nincsen bennünk, a barátom tudja, hogy nem kedvelem a barátait, de rosszul esik neki...
2010. máj. 21. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!