Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeret engem, de a haverjait hagyja hogy szekáljanak, védjem meg én magam alapon. Miért?
(elővételben: férj-feleségek, komoly kapcsolatokról van szó.)
Mindig társaságban úgy alakulnak a szituk, hogy a végén a haverjai kötözködnek velem!!!
egy példa:
vendégségben vagyunk, beszélgetünk, iszogatunk egy haver szülinapja. otthon előre megbeszéltük, hogy nem maradunk sokáig, mert mi nem vagyunk bulizósak, (mert a barátom féltékeny.)
nos. eljött a pillanat, amikor sokan elhatározták első sorban az ünnepelt (kb éjfél) hogy elindulnak a szórakozóhelyekre bulizni, nagyon sokan ekkor el is búcsúztak, mentek haza. De a párom viszont nem mozdult hogy mi is megyünk.
erre elkezdett mindenki könyörögni, hogy menjünk velük mi is. a barátom kihúzta magát a válasz alól, így kérdeztek engem, így mondtam, nekem nincs kedvem.
erre a barátomat nyaggatták, aki úgy tett, mintha én miattam nem menne csak....
erre már lassan gúnyt űztek belőlem, én miért nem megyek bulizni, hogy ez valami temetés, meg ilyenek.bla bla
A LÉNYEG
másnap mondta el a barátom, hogy ő tényleg nem akart menni velük, mert korán kellett kelnie másnap, mert megy ki külföldre.....
tehát mindig hagy engem egyedül "elvérezni a csatában"
sőt, mintha azért, hogy magát mentse, engem visz a sárba
kérdés: ha ennyire konfliktuskerülő valaki, (hogy nem akarta, hogy kinézzék a haverok, mert nem megy velük bulizni) akkor miért a párját tolja oda, hogy rajta csattanjon az egész? (miért hagyta, hogy engem gúnyoljanak, amiért nem megyünk velük?)
Látjátok gyerekek így lehet valaki punci, és fasz is egyszerre. Morális hermafroditizmus hogy úgy mondjam.
Bocs de nincs ötletem, könnyű lenne azt mondani hogy hagyd el, de nyilván te máshogy szeretnéd megoldani.
Talán várj amíg érkezik pár szaftos vélemény a viselkedéséről aztán mutasd meg neki mit gondol róla az internet.
mert letagadta volna és neki hisznek. és ebből is csak én jöttem volna ki rosszul.
azt nem értem, miért nem merte mondani, nincs kedvünk, holnap korán kelek, helo. ehelyett játszott a csendest, akit az asszony nem enged...
a saját párunkat feláldozni, azért hogy jól jöjjek ki egy szituból, az normális?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!