Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti költöznétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti költöznétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Párom vett egy házat-100%ban csak a saját pénzéből-abban a városban ahova én nem akarok költözni. Van már egy kisfiúnk, 6 éve vagyunk együtt.

Oké, hogy a saját pénzéből veszi, de rosszul esik, hogy azt akarja hogy olyan helyre költözzek amit én nem akartam.

Mondtam neki sokszor, hogy nem akarok ott lakni, de nem foglalkozott vele, megvette.

Ti mit tennétek a helyemben?

2017. júl. 10. 17:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Miért lenne az előző kapcsolatából gyereke?? Az oldal válaszadóinak az iq szintje igen alacsony... :/ sokan még csak a kérdést sem értik
2017. júl. 13. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha a kérdésedben benne lenne, h te vagy-e az első komoly párja, v volt előtted családja, akkor informálva lennénk. Miért elképzelhetetlen, h előtted volt családja?
2017. júl. 17. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Kiadhatja.
2017. júl. 18. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!