Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hova költöznétek inkább?
Az egyik fél mondjuk panelban lakik egy forgalmas út közelében, a párotok viszont kertvárosban lakik. A kertvárosi ház úgy néz ki, hogy 2 lakás van(az egyik kb 35 nm a másik kb 70 nm). A házban lakik anyuka is, de ha úgy van akkor meg lehet oldani, hogy külön lakjon mindenki.
Költöznétek a házba vagy pedig fizetnétek külön egy albérletet?
Ez a kertváros környékétől függ, meg a ház kinézetétől.
Ha tetszik akkor nem kérdés, hogy a kertváros ha annyira nem jön be akkor Panel és majd lesz valami.
Meg ugye, mennyire lehet bejutni a városba a kertvárosból, mennyire lenne a munkahelyem innen meg onnan.. ilyeneket azért számításba vennék és úgy döntenék.
Ha lehet akkor én inkább természethez közel, gondolom ettől nem lettél ki segítve/előrébb, de én oda, mint városba főleg nem panelba, laktam ott eleget, bőven elég is volt.
Neked kell(ene) tudni, mit tudsz elfogadni, alkalmazkodni az adott helyzethez. Mi lenne neked az ideális.
Ugyanis te fogsz ott élni és nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!